Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rahatsızlıklarıma göre Sağlık raporu oranım ne olur?

hknblg

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba,sol gözümde %80 görme kaybı var,
sağ gozumde biraz kusurlu 2,5 derece cam kullaniyorum.
sol ayak bas parmağım bi trafik kazasi sonucu çalışmıyor. elimle tutmadan oynatamiyorum ve yapısı biraz bozuk
ayrıca her iki bacaktada kılcal varis var.

sizce %40 rapor almam mumkunmu.şimdiden teşekkürler.

bu rahatsızlıklardan 40 oran almanız imkansız gibi bir şey

eyvallah arkadaslar .hayallerim suya dustu

Arkadaşım isterseniz deneyin ama bir gözün tamamen kaybına %32 verilmekte.
Ayak başparmağı oynamıyor diye ya da varis için pek bir oran vereceklerini sanmıyorum.

Teşekkürler ufuk bey,kaybedecek biseyim yok ,şansımı denemek istiyorum.sağ olun ilginiz için.

tabiki şansınızı deneyin ancak başka rahatsızlıklarınız varsa onlarıda ekletin aksi taktirde zor

Şansınızı Şişli etval veya haseki hastenesin de deneyiniz inşallah hakkınız da hayırlısı denemeden bilemeyiz ama çok az bi umut olabilir benim doğuştan kalça çıkığı ve skolyoz ameliyatı oldum ayrıca uzatma (ilizarov) dan dizimde hasar kaldı 2015 de bi rapor yenileyim dedim eski raporun %51 iken önce samatya hastanesinde %42 ye ,itiraz ettim haseki hastanesinde %40 a düştü sağlık olsun dedik.Demek ki iyileşmişim :)

evet maalesef oranlar çok düşürüldü siz iyi gene 40 ta kalabilmişsiniz 60 70 olupta 40 tan aşağı düşenlerde var

sarasota

Valla 3 cü kez itiraz etsem her halde %30 sağlam bu kız derler diye %40 boyun eğdik olsun vergi muafiyetim %51 gerçi bişey değişmiyor ama onunla avunuyom :)

evt böyle kalsın elinizdeki diğer haklar gitmesin bari

Oradaki doktorlar dahami anlayışlı:)sizin adınıza üzüldüm ama 40 da kalmissiniz yine onada sukur.bide rapor 40iken vergi indirimi %51 nasil oluyor.pek anlamadığım için soruyorum.raporlara gore ayrı ayrımı oran veriliyor.biraz aydinlatirsaniz çok sevinirim.ayrıca çok geçmiş olsun Allah şifa versin.ablamdada doğuştan kalça cikikligi var

hknblg
Rapor %40 iken vergi indirimi %51 olmuyor. papatyacim arkadaşımızın demek istediği şu; raporum %51 iken de zaten 3.derece vergi indirimim vardı %40 da yine 3. derece vergi indirimi sağlıyor, vergi indirimi yönünden değişen bir şey olmadı.

Anladim abi tesekkurler.ben bu raporu almayı çok istiyorum.önce göz doktoruna muayene olup oran konusunda bilgi almam sağlıklı olurumu acaba?

Siz bilirsiniz ama gözden alacağınız oran en iyimser tahminle %30 u geçmeyecektir.
Çünkü tek gözün tamamen kaybına verilen oran %32.
Allah işinizi rast getirsin inşaallah.

Ufukalp evet çok güzel açıklamışsınız ağzınıza sağlık demek ki düzgün ifade etmişim arkadaş da inşallah aydınlanmıştır

Bu hastaneler daha kolay veriyor diye dedim ayrıca drların elinde rapor oran çizelgeleri verilmiş onların üzerine çıkamıyor Dr lar.ben senin hastane seçeneklerini azalttım ama ne kadar verir bir bilgim yok geçmiş olsun iyi akşamlar

İkinizede çok tesekkur ederim.Allah herkesin isini rast getirsin

Üst Alt