Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rahatsızlıklarımdan dolayı % 40 rapor alabilir miyim?

canku

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar hepinize sıhhat diliyorum. lütfen beni aydınlatır mısınız.

guatr ameliyatı olurken sağ ses telimi felç ettiler, 16 yıldır bel fıtığım var 8 yıl önce malulen emeklilik için başvurduğumda yüzde 30 verdiler emekli olamadım.

şimdi çalışıyorum fakat çok zor çalışıyorum ses telim felç olduğu için ve paratroid bezlerime de zarar verdikleri için kalsiyum çökmesi yaşıyorum bu nedenle sabah akşam kalsiyum içmek zorundayım içmediğimde soluğum kesiliyor. safradan ameliyat oldum. ekomda mitral yetmezlim min EF:YÜZDE 70 tansiyon 10/15 yazıyor dr lar

bu kadar rahatsızlığım olduğu halde raporuma karşı çoğu normal yazdı. sormak istediğim heyete giriliyor mu neler oluyor orda. geçmişte aldığım yüzde 30 raporumu sgk mundan dilekçeyle talep ettim şayet verirlerse onu kullanabilir miyim? herşey bittikten sonra itiraz edebilir miyim çünkü tüm doktorlar anlaşmış gibi hiç muayene etmeden normal yazıp gönderiyorlar oysa özürlüler çetvelinde gayet ince muayeneden bahsediyor

beni çok acil bilgilendirmenizi rica ediyorum saygılar fatoş

Başka bir hastaneden deneyin isterseniz. Ama dediğiniz gibi, artık hastaneler çok ketumlar rapor oranı belirlerken. Dahası, oradan sınırda bir oran çıkıorsa, SGK-Maliye gibi kurumlar onu sınırın (40) sıtına çekmek için ne gerekiyorsa yapıyor!
Yani, kolay yolu yok maalesef.

üçüncü hastane hakem heyeti kararı yüzde 52

hepinize sağlık diliyorum.
1.3.1966 dogumlu.bayanim 20.02.1989 ssk girisliyim 2820 gunum var.1999 ve 2006 dogumlu cocuklarimida borclanma hakkim var.
rahatsızlığımdan dolayı verği dairesine gittim. hastaneye sevk etti. ilk hastane yüzde 27 verdi. Rapor vergi dairesine gitmeden elime verilen raporla
vergi dairesine gidip rapora itiraz ettim beni iil sağlık müdürlüğüne gönderdiler. il sağlık ikinci hastaneye gönderdi orası yüzde 69
üçüncü. Hakem hastane olarak yüzde 52 verdi.

vergi dairesine gittiğimde benim ilk raporumu gönderdiklerini ve gelen kararın olumsuz olduğunu söylediler. Anliyamiyorum beni itiraz icin il saglik mudurlugune gonderiyorlar itiraz ettigim. Raporu. Nasil oluyorda. isleme koyuyorlar.bunu onlara sordugimda

bana yeni raporu göndermek için işyerinden çalışıyor kağıdı getirin son raporu göderelim diyorlar. ben bu raporu vergi indirimi alarak 3600 le emekli olmak için almak istiyordum.

sormak istediğim bana vergi indirimi verirler mi

lütfen cevaplayın saygılar

Üst Alt