Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rahatsızlıklarımdan yüzde kaç oran alırım?

jeotermal

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
hocam iyi akşamlar ben uşaktan ali özdemir sizden öğrenmek istediğim,

ben bugün heyete girdim doktorları dolaşırkan doktorların bir kısmı oran yazdı bir kısmı oran yazmadı ciddi obezite % 20 hipertansiyon % 10 ve bir de fizik doktoru yürümeye % 12 yazdı
sizden öğrenmek istediğim fizik hocasının vermiş olduğu oran mı yoksa ortepedi doktoru da ayrı bir oranda oda mı veriyor
benim izmir dokuzeylülde kalçama protez takılırken her rahatsızlığımızdan muayene edilerek ameliyata hazırlanıyorsunuz benim orda teşhisde koah yazıyor astım ve karaciğer tansiyon var bur da oran verilirken bazı sayfalarda tek kalça protezine % 30 verdiklerini gördüm ciddi doktorları dolaşırken göğüs doktoru koah stebil hasta yazıyordu burdan da bir  oran alabilir miyim

kısacası hocam
benim hastalıkları soracak olursanız
hiper tansiyon
astım bronşit
koah hafifmiş
ciddi obezite
sol kalça protezi
sağ kalça aşınması
ve her iki dizde aşırı yıpranma var sizin yorumlarınıza göre %kaç rapor alabilirim

Geçmiş olsun öncelikle. Siz ne için almak istiyordunuz raporu? rahatsızlıklarınız çok olduğu için ve çoğunun sizdeki hasarlarının, açılarının derecelerinin ölçülmesi gerektiği için net birşey söyleyemeyiz ancak % 40 üzerinde olur rapor...

L4-5 seviyesinde dural keseye indante diffüz bulging mevcuttur ne demek

L4-5 seviyesinde dural keseye indante diffüz bulging mevcuttur ne demek yüzde kaç özür oranı verirler

Üst Alt