Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rahatsızlıklarımdan yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

Darkangel44

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Öncelikle merhaba

Benimde 2000 senesinde aldığım %50 raporum var ancak bende Ankara mağduruyum oranımı %36'ya düşürdüler.Acaba yeni cetvelde oranı düzeltirlermi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Raporumdaki durum ;
1 - Bilateral kosartroz
2 - sol alt ekstremitede 3 cm kısalık
3 - kas gücü tam
4 - sol kalça fleksion 90
5 - extansion 5 kısıtlı
6 - iç rotasyon 0
7 - dış rotasyon 0
8 - addüksion 3
9 - abdüksion 0

Bo dereceyle alacağım ne olabilir arkadaşlar

Darkangel44 öncelikle yeniden şansını dene evet oranlar yükseldi ama sende ne kadar etkili olur kimse kestiremez alın yeni raporu gönderin inşallah %40 ın üzeri onaylanır

Merhabalar Benimde bir sorum olacak bende 2008 yılında taksim eğitim araştırma hastanesinden %50 bilateral koksartroz rahatsızlığımdan dolayı rapor aldım fakat Ankaradan %36 dediler ve geri çevirdiler. Bu raporla tekrar vergi indirimine başvurabilirmiyim.Yada tekrar maliyeden sevkmi almam gerekiyor?Şimdiden teşekkürler.

Ortopedi doktoru 30+30 yazdı. Vergi indirimi alabilir miyim?

Merhabalar Arkadaşlar ben vergi indirimi için kurula girdim ve Ortopedi Dr. % 30+30 yazdı acaba vergi indirimi alabilirmiyim? Sonuç ne kadar zamanda bana ulaşır.

30+30 = % 51 yapar. Şimdiden hayırlı olsun :)

Arkadaşlar 15 gündür raporum hala vergi dairesine ulaşmamış

kıymetli darkangel44 . ilk başta yazmış olduklarınla %36 dan yukarı ankaranın onaylayacağını zannetmiyorum. ben de aşağı yukarı aynı rahatsızlıkla 4senedir %36 dan fazzla onaylamadılar. benim solda kalça protez. moralini bozzmak gibi olmasın ama durum bööle. yaşın kaç bilmiyorum. ben hipertansiyon %10 ekleterek yeni rapor gönderttim. sonuç bekliyorum. selamlar

Bülent Bey ;
Cevap Bugün elime Ulaştı ve Maliye % 35 le iade etmiş bana ne yapabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Saygılar

Zaman kaybetmeden, Maliye'ye itiraz dilekçesi yazabilirsiniz..

Şöyle bir dilekçe olabilir:

"Usulüne uygun olarak yetkili xxx hastanesinden alınmış %XX oranında işgücü kaybımın bulunduğunu gösteren raporumun Kurum sağlık kurulu tarafından %XX'e düşürüldü ve sakatlık indiriminden yararlanamayacağım tarafıma bildirildi. Konuyu düzenleyen yönetmeliğin İtiraz'ı düzenleyen maddesi gereğince bu işlemin yeniden değerlendirilmesini ve %XX raporumun onaylanarak sakatlık indirimi hakkımın tanınmasını arz ve talep ederim"

Benzer bir konu: http://www.engelliler.biz/forum/sak...animi-dusuren-maliyeye-itiraz.html#post940640

Evet, Hava'nın dediği gibi itiraz dilekçesi yazın Ankara'ya.

Üst Alt