Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

RAM raporumu yeniledim. Ama eski okuluma gitmek istemiyorum..?

aliercan4

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar
ayın dokuzunda ram dan raporumu yeniledim. ama eski okuluma gitmek istemiyom
şimdi benim korkum bunlar bensiz gidip ram dan raporumu alabilirler mi? eğer onların eline geçerse kurtulamam geçen sene ayrılacam dedim dedile rki raporun üstüne bizden rüşvet istedi yazıp MEB e göndereceğiz ben korktum vazgeçtim oysa kayıt olurken onlar bana vaadlerde bulunmuştu.
bu yılda rapor sürem bitti geldiler rica minnet beni ikna ettiler işte nereye araba lazım olsa seni götürürüz dediler eşim hastalandı tlf açtım arabalar meşkul gelemeyiz dediler rapor çıkmadan bukadar güvensizler rapordan sonra gene beni tanımazlar.

arkadaşlar sizce ne yapim bide bunlar bensiz ram dan raporumu alabilirler mi ramda imzayı ben attım reşit olduğum için veli gerekmez dediler

lütfen cevap ve yorum yazın
selamlar

Bunun olması imkansız yani raporu kurumdan gidip birinin alması sizin bunu belirtmeniz gerek o halde.Raporu imza atan eşiniz yada siz alabilirsiniz yada aileden biri ayrıca tekrar bu kuruma gitmek istememe hakkınız tabiki var .Size bu konuda kurumun bir baskısı olamaz.Raporu aldığınızda ramada bu isteğinizi dile getirebilirsiniz eski kurumunuzdan çıkışınızı mutlaka yaparak ayrılın orda kaydınız silinmeli.

Sayın aliercan4,

Bulunduğunuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gidip "şu tarih itibariyle devam ettiğim ...... kurumundan ayrılmak istiyorum" diye bir dilekçe verin.

Aynı dilekçeyi kuruma da verin. Sizi zorla kayıtlı tutamazlar.

Ayrıca size çizelge imzalatmak isterlerse onları da imzalamayın.

Üst Alt