Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu (2019)

mustafa şahinn

Yasaklı Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2019 ramazan bayramı tatili 9 gün oldu.bizzat cumhur başkanı tüm kamu kurum ve kuruluşlara bildiri göndermiştir. Sizlerde tatil programınızı ona gore yapınız.herkese hayırlı olsun

dolar ları bozdurur bozdurur gezeriz :) çok üreten bir ülkeyiz ya 9 gün az bile.. parası olana tatil.

Sanırım 2016 senesinde hem Ramazan hem Kurban bayramın da Özel sektörde 9 gün tatil olmuştu, özel sektörde de yapılabiliyor.

YSK seçimi iptal edip 2 Haziranda yapılacak derse şaşırmayın:)
Millet tatile çıkacağı için baskın seçim olabilir :)
Her zaman 1 hafta kala açıklanırdı bu tür izinler.Çok erken açıklanması bana tuhaf geldi.

Daha önceki yaptıkları uygulamalara bakarsanız imkansız değil..

Turizmi canlandırmak adına ülke ekonomisi adına sürekli böyle oluyor.insanlarda tatillerini ona gore rezerve yaptırıyor.programlarini ona gore hazırlanıyorlar.art niyet düşünmeyiniz arkadaşlar.

Dinlenmek için yani dimi sadece abi maalesef bize pek faydası tek evimizde oturup bol bol dinlenmek hayat işte adil değil ya

turizme, ekonomiye katkı sağlar inşallah...

Beratınız mübarek olsun

özel bankada calıısyorum ben bu idari izin bizi kapamıyormu yaw :)

biz emeklilere bayram ikramiyesi varmı ondan haber versin...yandaşlardan suriyelilerden kaldıysa tabii ki ,biliyorsunuz onlar daha öncelikli!!

Üst Alt