Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rampa önüne park eden aracın 2 lastiğini patlattım cezası var mı? [Hukuk]

tgbrk34

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
araba evimin önündeki rampayı 1 incide uyarmıştım koyma diye 2.sinde 2 lastiğini patlattım bunun nedeni biraz caresiz kalmayı öğrensin diye o rampa kapandığında evime gitmek için 600metre yol yapıyorum önüne koydurduğum demiri söktüler sökmeselerde söförler o kadar inatcıki o arabayı oraya koyacaklar 60 adım ilerde sitenin 4 katlı kapalı otoparkı var oraya gitmeye üşeniyolar rampanın üstüne park ediyolar

2 lastiğini patlatıp ordan uzaklaştım 600metre ilerden döndüm geri geldim bu yaptığımın cezası varmı?

Haklıyken haksız duruma düşmek bu olsa gerek.
Bir daha böyle bir şey olduğunda trafiği yada belediyeyi ara yada 153'ü ara illa birisi ilgilencektir.

dediğinde haklısın aslında. ama insan bazen sinirleniyor çekici gelse arabayı alıcak otopark a çekicek adamda parayı verip geri alıcak

ki daha yapıcağımıda sanmıyorum o ayrı yaptığımıda adama söledim tartıştım neden patladığını bilsin diye sorun çözüldü artık otopark a koyuyor arabasını

Üst Alt