Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rampa önüne park eden araçları internet üzerinden şikayet edebilir miyiz?

serseca

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar akülü tekerleklı sandalyemle kaldırımda giderken kaldırımın iniş kısmına sarı şerit olmasına ragmen araç çekilmiş
bende yanımdaki arkadaşa aracın plakasıyla birlikte benim resmimi çekmesini söyledim ve çektirdim
emniyet genel müdürlüğüne gittim durumu izah ettim burası o işlemlere bakmıyor diyerek farklı bi yerdeki polis karakoluna yönlendirdi beni
bende tek başıma gidemeyeceğim için konuyu buraya açmak istedim

acaba internet üzerinden çekilen resmi mail yoluyla bildiremiyor muyuz veya ne yapmamız gerekiyor cezai işlem uygulanması için ??

Resim ile belgelediğiniz her türlü şikayetinizi EGM - Ihbar linkinden yapabilirsiniz

rampaya park etmiş araca kesilen ceza 88 lira.geçen hafta polis ekibini yakaladım ve araca ceza yazdırdım..88 lira az

Life

elimde çekilmiş olan bi resimle birlikte ihbarda bulundum inşallah gereken cezai işlem uygulanır teşekkür ederim Link verdiğiniz için

serseca Rica ederim, şikayet esnasında şikayet edeceğiniz araca ait tarih saat vb bilgileri mutlaka girin sonuç alırsınız.

Arkadaşlar bu tür hak ihlallerini mutlaka belgeleyerek şikayetçi olun hakkınızı arayın

tarih saat bilgilerini bildirmedim ama aracın marka ve model fotoğrafda çok net bir şekilde gözüküyo plaka dahilinde inşallah ceza alır sonuçta engelli hakları diye bişey var.

Üst Alt