Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Randevusuz sağlık kuruluna girebilir miyim?

ozmuşlu

Üye
Konular
42
Reaksiyonlar
100
s.a arkadaşlar özel şirkette engelli kadrosunda çalışıyorum zamanım kısıtlı haftanın 6 günü çalışıyorum engelli raporu almak istiyorum ama en yakın randevu tarihi 26 aralık acaba randevusuz gitsem sorun olur mu ?
birde diyelim 26 aralık ta gittim işlemler ocak ayına yani 2023 e sarktı sıkıntı olur mu tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim...

Zaten mecbur ocak a sarkar bir günde Dr ları dolaşsan bile heyet günü hemen verilmez ancak diyelim 26 sında heyet varsa sabah tan öğleye kadar bütün dr ları dolaşıp öğleden önce heyete verebilirsen heyete girersin oda çok zor bir ihtimal
Diğer konu randevu suz gidilmiyor

sağlık kurulunda neden bu kadar aşırı yoğunluk oluyor ki ???
yani demek ki bir yere işe felan girecek olsak işimiz olmayacak ???

Çok eskilerde bedensel ortopedik kavramı vardı şimdi lerde vucüdun bütün organlarına oran veriliyor haliyle her kes rapor almak için yoğunluk oluyor

bilgeadam

yahu tamam da 182 yi arıyorum randevu almak için randevular dolu yarın sabah 10 da arayın 15 günlük randevular açılıyor diyor saat 10 arıyorum numara hep meşgul ulaşamıyorum kimseye 10:30 da arıyorum bütün randevulr dolu diyor bu ne saçmalık sanki herkes işi gücü bıraktı sağlık kuruluna hücum etti... nasıl yapacaz nasıl edecez ???

Mümin Çelik

yahu bu mhrs ne karın ağrısı birşey anasını satım hastane yetersiz randevu yetersiz nasıl olacak bu iş ???
engelli raporu almak şu devirde başlı başına işkence zaten.....

cuma randevum var engelli raporu almak için sizce hangi kurumdan sevk alıp gitmeliyim acaba ???

yarın sağlık kuruluna gidecem bakalım inşallah karşımıza işimizi kolaylaştıran doktorlar çıkar valla geçen sene çok çektim....

(Gölge)

saol Allah razı olsun teşekkür ederim...

bugün gittim hastaneye işlerin çoğunu bititdim tamamladım fakat psikyatri doktoru diğer tedavi gördüğüm hastaneden epikrizi durum bildirir raporu istedi oysaki herikisi de devlet hastanesi sistemden girse göremez mi bunu ???
haftanın 6 günü çalışan biriyim bu belgeyi diğer türlü nasıl alırız acaba ??

Göremezler tedavi gördügün hastaneden alabilirsin ilaç raporlarinida yanina al

Göremezler tedavi gördügün hastaneden alabilirsin ilaç raporlarinida yanina al

eyvallah saol...
işlemleri tamamladım kurul önüne çıktım sonucu haftaya çıkacak bakalım hakkımız da hayırlısı inşallah bu sefer 40 ı geçeriz.....

Ben dün 182 aradım bugüne randevu buldum yarına heyetegiricem ptesi rapor sisteme düşer dediler :) sans biraz

Bursa Uludağ Universitesi Hastanesi sağlık kurulu raporu vermemek için randevu sistemi koyup arayan kişilere randevular dolu diyip engelli bireyleri magdur etmektedir. Şöyle ki 1 ay boyunca sabah 8 de arama baslayip saat 9 gibi açılan telefonda ki kişi randevularin dolduğunu günde sadece 9 kişiye randevu verildiği söyleniyor. Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı neler yaptınız?

Universte zorlaştırmak için yapıyor sanırım

ben kurula felan girmedim psikiyatri hariç

Mahbube16

cimer e şikayet edin kanıtlı olarak

ayrıca KAMU KURUMLARI DENETLEME KURUMU VAR ,KDK yani onların sitesinden de direk şikayet et.

Üst Alt