Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor %80 ama ağır engelli durumu hayır işaretli. Sizce bu doğru mu?

dert yok

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak bu konuda bilgilendirme yaparsanız sevinirim Benim spina bifida hidrosefali hastası kızım dünyaya geldi 4 ay hastanede tedavi gördü kafasına 5 kez şant ameliyatı yapıldı sırtında kist ameliyatla kapatıldı topuk ameliyatı oldu şimdi 16 aylık biz engelli rapor için başvuru yaptım 3 cü hakem hastanesi olan KARTAL LUTFU KIRDAR E A H si % 80 rapor verdi ama ağır engelli durumu HAYIR verildi tekrar itiraz edebilirmiyim

dert yok Kartal lütfu kırdar hastanesine il sağlık müdürlüğünden sevk le mi gittin?orası hakem hastane çünkü

Evet il sağlık müdürlüğü talimatı ile gittim

Bu kararı nasıl itiraz edebilirim çünkü kızım yeterince muane edilmedi nefroloji ve çocuk üroloji doktoru muane etmeden heyete girdik 81 oran Hayır verildi sonrasi başka bir hastaneden nefroloji .çocuk üroloji ve gastroloji doktoru muane etti bunu yeniden oran verilmesi gerektiğini söyledi ne yapmalıyım teşekkür

Üst Alt