Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor aldım, ama malulen emekli olamıyorum..?

mustafa123

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler, ben sağlık kurulundan % 44 iş göremez rapor aldım fakat malülen emekli olamıyorum bu vergi indirimi ve erken yaşlanma emekliliğne başvursam emekli olabilr miyim? ve böyle emekli olabilmek için neler yapmalıyım? şimdiden teşekürler

Hangi oranda raporunuzun olduğunu % işaretinden sonra bir boşluk bırakarak yazar mısınız lütfen.

gün/ay/yıl olarak doğrum tarihiniz?

gün/ay/yıl olarak TAM primle sigortalı olduğunuz ilk tarih?

Tüm primleriniz SSK statüsünde mi yattır; son 2520 primin fazlası hangi statüde?

Defterdarlıktan elde edilmiş sakatlık indiriminiz var mı?

Askerlik yaptınız mı?

iyi günler, ben %44 iş göremez raporu aldım fakat malülen emekli olamıyorum bu erken yaşlanma emekliliğinden faydalanbilir mym emekli olabilir mym?ve buna başvurmak için napmalıyım?

% 44 aldım ve 1989 yılında prim yatmaya başladı tam tarihi blmiyorum askerliğimi yaptım tüm primlerm ssk üzernden yattı ve 6909 gün prim ödenmiş bugüne kadar ve verilen raporla vergi indirmne daha başvurmadım.

defter darlıkıtan hastane kanalıyla 40 ve üstü vergi indirimi alırsanız emekli ola bilirsiniz piriminiz ve yılınız fazlasıyla yeter sadece vergi indirimine hakkazanmanız gerekli

Üst Alt