Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor alırken ilaç kullanmamak avantaj ya da dezavantaj oluşturur mu?

Para10

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sağlık kuruluna giricem raporlu ilacım 1 yıllık . 2 aydır ilaç kulllaniyorum.sorum su ilacı kaç ay kulllanip heyete gireyim burada bana avantaj yada dezavantaj sağlayan bir durum olur mu .kimisi diyor raporlu ilaci en az 3 ay kulllanip girmek daha doğru diyor .

Bana kurulda denk geldi bir kişi ilacı kullanmamış daha önce o hastalıktan oran almış ilacı kullanmadığı için oranı sildiler sistemden görüyorlar kullanıp kullanmadığını.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akman1981 kardesim ben nedemek istediğinizi anladım.ama benim sorum şu raporlu ilaci nekadar süre kulllanip sağlık kuruluna başvurmalıyız.ornegin 3 ay kulllanip sağlık kuruluna girmek daha doğrudur diyenler var

Oranlar ilaca göre değil genel olarak hastalık ismi ve kişide bıraktığı komplikasyona göre veriliyor özürlü oran cetvelindeki oranınız daha net sonuç almanızı sağlar.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani özür oran cetvelinde %20 karşılığı var . Ben ilacı yeni kulllanmaya başlamanın bir anlamı yok

Saglik kurulu ve ilac

Merhaba arkadaşlar kronik rahatsızlıklarım var.
Gecen hafta dr diyebet teshisi koydu.saglik kuruluna basvurmak istiyorum.sorum şu acab diyebet ilacini kac ay yada kac yil kullanip saglik kuruluna girmeliyim.tesekkur ederim

Para10

Öncelikle geçmiş olsun. Doktor teşhisi koyduktan sonra, kurulda bunu onaylarsa ilacın ne kadar süredir kullanılıyor olması neyi değiştirir ki? Sende hastalık var bu biliniyor ama 3 ay değil 6 aydır ilaç kullanıyorsun ne fark eder, oran cetvelini bilmem ancak böyle bir madde varsa aşırı saçma olur.

Bu arada bildiğim kadarıyla diyabet tedavisi kolay ve erken olan bir hastalık değil, yanlış biliyorsam affola

Üst Alt