onurcan kardeş bende de sol brakial pleksus rahatsızlığı var bende senin gibi kolumu açabiliyorum poşet su aklına gelebilecek herşeyi yapabiliyorum lakin yukarı kaldıramamaktayım burda bazı arkadaşlar onurcan kardeşime eleştiri yapmış Arkadaşlar siz bu devirde iş bulmanın ne kadar zor olduğunu bilirmisiniz adama benim kolumda problem var desen sana iş vercek mi asla vermez bu benim başıma geldi kolunu açsanda kaldırsanda sıkıntı varsa işkur aracılığı ile gidersen hastaneye heyete girersin sakat işci hakkı elde edersen işverenler sana iş mutlaka verir kariyer net önemli bir site işkur daha yararlı. heyet girdiğinde ve bire bir durumda seni incelediğinde derdini anlat bana bu halde kimse iş vermiyor diyebilirsin en azından sakat işci statüsü vericeklerini düşünmekteyim %40 alırsın ama başka durumda (ulaşım kartı, vergi indirimi, 2022 maaş )gibi haklardan yararlanman çok zor ve önemli bir durumda askerlik konusu %100 muaf olcaksın başvurduğunda ordaki yetki albaya durumunu anlat ordan çıkacak raporla işkurumuna gidebilirsin sonra hastane artık durumunu da anlatırsın kardeş benim sol kol %50 haydarpaşa numune Nöroloji bölümü kendine iyi davran dostum bir şey sormak istersen özelden msj yazman yeterli