Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor alırken oranı yüksek tutmamız için hangi tavrı takınmalıyız?!

OnurcanG

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben sağ koldan engelliyim küçük ve avuç içi açık duruyor kolumu kullanabiliyorum poşet taşıma olsun felan forumu okudukça %40 rapor için pek umuum yok gibi muayene sırasında hangi tavrı takılmalıyım acaba çünkü gerçekten ihtiyacım var bu rapora saygılar ve sevgiler...

Tavır takınma sorununu söyle olduğun gibi ol

ihtiyaç için yalanmı söyliyeceksin doktorlara bir dene istersen

ertugrul01;

ne alakası var kardeşim insanın sağ kolunu tam anlamıyla kullanamaması büyük bir kayıp şimdi tutupta bana %40 veremesse ben özürlü kadrolarına başvuramassam ne olacak diger saglam insanlar gibi hammallık yapıp veya bir hamburgercide çalışıp geçimimide saglıyamam

onurcan kardes ben sol kolumu tamamen kullanamıyom 146 rapor alabıldım ancak sımdı sen poset tuta bılıyorum dıosun benım kolum okadar olsun raporumu ıptal bıle etrrım sımdı sana 140 werrlerse bana 190 vermelerı lazımm budurumda benım hakım nolcakk kardess

hocam olması gereken bu sana % 90 banada % 40 versinler onların adaletsizliğini benmi çekmek zorundayım?

ıste ortada bı adaletszlık yok ınsan vucudunun tamamına 100 de 100 werıyolar benım tek koluma 90 verırlerse ayagı olmyan nbsın gozu gormyen nabsın yataktan hıc klkmyanlar 100 de 250 almaları lazım ozamn

her zaman savundugum hz. Ömer adeleti lazım bu dünyaya , yoksa nerde adalet nerde dürüst yöneticiler , insanların gerçek özür oranı verilmeli, hak etmeyenede verilmemeli.

onurcan kardeş bende de sol brakial pleksus rahatsızlığı var bende senin gibi kolumu açabiliyorum poşet su aklına gelebilecek herşeyi yapabiliyorum lakin yukarı kaldıramamaktayım burda bazı arkadaşlar onurcan kardeşime eleştiri yapmış Arkadaşlar siz bu devirde iş bulmanın ne kadar zor olduğunu bilirmisiniz adama benim kolumda problem var desen sana iş vercek mi asla vermez bu benim başıma geldi kolunu açsanda kaldırsanda sıkıntı varsa işkur aracılığı ile gidersen hastaneye heyete girersin sakat işci hakkı elde edersen işverenler sana iş mutlaka verir kariyer net önemli bir site işkur daha yararlı. heyet girdiğinde ve bire bir durumda seni incelediğinde derdini anlat bana bu halde kimse iş vermiyor diyebilirsin en azından sakat işci statüsü vericeklerini düşünmekteyim %40 alırsın ama başka durumda (ulaşım kartı, vergi indirimi, 2022 maaş )gibi haklardan yararlanman çok zor ve önemli bir durumda askerlik konusu %100 muaf olcaksın başvurduğunda ordaki yetki albaya durumunu anlat ordan çıkacak raporla işkurumuna gidebilirsin sonra hastane artık durumunu da anlatırsın kardeş benim sol kol %50 haydarpaşa numune Nöroloji bölümü kendine iyi davran dostum bir şey sormak istersen özelden msj yazman yeterli

murat baskan bende brekıel plexsusdan trafık kazasında sol kolumu kybettım vede ısımı kybettım we omuzdan ıtıbaren kolumu kullanamıyorum wede hıssetmıyorum ama raporum 146 dıorumkı sen bıraz kullanırkn 150 alıosun ben hıc kullnmazken nıcın 146 alıyorum alatmk ıstedıgım ben ankara numuneden aldım dewleın raporuna guwenıyorum ama bı adamını bulup yada bı yolunu bulmktan bhsedılıyo dokora nasıl tawırla konusulmktan bhsedılıyo
burda anlatabılıyomuyum

arkadaşlar boşuna kafanızı yorup canınızı sıkmayın.

sağlık raporunda sakatlık oranı kişinin özür durumuna göre veriyorlar. eskiden rahatlıkla yüksek oranlar yazılıyordu şimdi öyle bir şansları yok. kitabda % kaç yazıyorsa o kadar verirler. kitabın dışında rakam veremezler. veren olursa tespiti halinde görevden uzaklaştırılmaya kadar yolu var.

benim sağ kol omuzdan ampute % 50 oranım. eskiden % 45 % 50 % 55 % 60 raporlar aldım. şimdi standart % 50

arkadaşlar oran cetveli filan hikaye eğer ki adamın varsa %40 lık oranı p bile yazdırabilirsin hatta bakım parası için bile rapor alablirsin eğerki adamın varsa tabiki Bu dediğim tüm dünya için geçerlidir ahbap çavuş ilişkisi asla bitmez bitiremezler devletin işi yokta tek tek rapor mu inceleyecek eğerki bir şikayet olursa belki o zaman bu dedikleriniz geçerlidir onun haricinde dayısı olan heryerde işini halleder dünya kurulalı düzen budur ve kimsenin değiştirmeye gücü yetmez malesef...

Gerçekten çok yanlış anlamıssınız birtek marto1 adlı kardeş beni anlamış ben bu kolumla hangi işte çalışayım ben devletten para yardım vs beklemiyorum raporumu alıp özürlü kadrolarına başurmak istiyorum olayı nereye çekiyorsunuz

sana özelden yazdım onurcan kardeşim ayrıca bir link attım ordan daha net kesin doğru bilgiler öğrenebilirsin hastalığın ve raporlarla ilgili

Üst Alt