Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor alırken vergi indirimi mi engelli kadrosundan iş başvurusu mu?

Oguz80

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar mrhb.rapor almak için başvuru yapacagim.orada soruyorlar niçin aldığımı .yani ilk dilekçe verilirken .en doğru cvp ne olmalı. Kafam karıştı çünkü. İlk etapta söylemeyin denilmiş ekpss için rapor alındığını veya iş için rapor alındığını. O zaman vergi indirimi için mi diyecegiz

Ama bu dilekçenin kabul olmadığını forumda yazmışlar. Ben kişisel başvuru yapmak zorunda kalırsam peki en doğru dilekçe gerekçesi hangisi olmali

Rapor için hangi hastane ücret talebinde bulunuyor acaba yasal değil ?

Gaziantep tip fakultesi ve de ersin aslan devlet hastanesi. Ücret 200 TL.

Ya arkadaşlar dün tip fakultesineden rapor almak için araştırdım bir dilekçe verdiler elime engelli kadrosundan ise yerleşme için diyor.ben yanlış mı yapıyorum diye iptal ettim.bugün tekrar gideceğim ama vergi indirimi demek daha mı mantıklı. Ama vergi indirimi demek için çalışıyor olmak mı gerekli.yukarida da belirttiğim gibi genel dilekçe kabul edilmezse ne amaçla aldığımı söylemem doğru olur.aciilll bir yol gosterin

Ücret almaları ilginç heyete başvurunu yaparsın herhangi bir konuda ne olursa olsun fark etmez. eğer ki %40 altında kalırsan ücreti o zaman tahsil ederler senden. ve ben 2011 senesinde iş için rapor istiyorum diye İstanbul ümraniye eğitim araştırma hastanesinden almıştım.

Şu anda acil bana yol gosterin ilk başvuruda ne demem lazım. Neye dikkat etmem lazım. İş için demelimiyim

[FONT=sans-serif]Rapor için en kestirme yol, sosyal hizmetler müdürlüğü'ne gidip "özürlü kimlik kartı almak için" başvurmaktır. Seni hastaneye sevk ederler... Böylece rapor için ücret ödememiş olursun... %40 ve üzeri rapor verilirse, ne ala, iş bulmak vb. haklardan yararlanabilirsin.. ( OturanBoğa ) ([/FONT]29.09-2010, 14:00)

Benim ücretle ilgili sorunum yok sadece şunu söylüyorum. Başvuruda vergi indirimimi özürlü kadrosundan ise yerleşme mi ne olarak başvuru yapmam mantıklı. Lütfen ücret olayını bırakın bir tarafa

en kestirme yolu söyledim ben sana. kendi aldığım rapor yukarıda yazdığım şekilde engelli kimlık kartı için başvuru yaptım Ümraniye eğitim araştırma hastanesinden %50 raporumu çıkarttım dha sonra memur oldum.

Bende aynı süreci yaşıyorum ve kararsızım ama doktorların insafına kalıyoruz bu yüzden iş imkanları benim için çok zor özürlü raporuyla ise yerleşmeye çalışacağım demeyi düşünüyorum

Üst Alt