Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor almak için gittiğimiz hastanede ilgili birim yoksa ne yapacağız?

Volkano80

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
29
Arkadaşlar merhaba,

daha önce rapor almıştım ancak (biraz da benim işlerim yüüzünden) aylar sürmüştü, şimdi rapor yenileme zamanı geldiğinden, işlemlerin daha hızlı ilerlediği bir yere gitsem ama gitmek istiyorum ancak rapor vermeye yetkili bazı hastanalerde gitmek istediğim (örneğin onkoloji) polikliniği mevcut değil. bu durumda ne oluyor, süreç nasıl ilerliyor bilgisi olan var mı? teşekkürler, sağlıklı günler.

örneğin sadi konuk hastanesinde sadece ekli birimler bulunuyor; (onkoloji yok)

SAĞLIK KURULU POLİKLİNİKLERİ

Dahiliye
Genel Cerrahi
Kulak-Burun-Boğaz
Göz
Ortopedi
Nöroloji
Psikiyatri
Fizik, Tedavi ve Rehabilitasyon

Volkano80
Ben yakın zamanda,raporumu yeniledim.Gittiğim hastanede kalp damar cerrahisi birimi yoktu.Eski raporumda venöz yetmezliği için oran verilmişti.Gittiğim hastanede dahiliye bölümüne gitmemi ve başka ilçedeki Bir kalp damar cerrahisi bölümüne sevk almamı söylediler.
Rapor için başvurduğun hastanede gerekli birim yoksa,o birimin olduğu bir hastaneye sevk ediyorlar.Sevkle gidip sana gereken birime muayene oluyorsun.Elindeki evrağa oran yazıyorlar.Sonra da asıl raporu alacağın hastaneden yeni raporunu alıyorsun.

Üst Alt