Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor almak için kaç kez başvuru yapabilirim?

hhyilmaz58

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
özürlü raporu için kaç sefer başvuru hakkı var .
bir sefer başvurudum %37 verdiler itiraz ettim yine %37 verdiler hastane başvuru hakkın kalmadı dedi

belli bir sayı yok... 1-2 ay bekleyin başka bir hastaneye tekrar başvurun... % 40 alana kadar başvurun bence...

%37 baypas ve hiper tansiyondan şimdi şeker 365 çıktı ve apandist ameliyatı geçirdim bunların yüzdesi kaç olur .
emekli olunca emekli maaşı düşermi özürlü raporu olunca

şu durumda rapor almak çok zor olduğunu biliyorum arkadaşım Allah kolaylık versin

şeker için tedavıye başlandı 2 tane hap içiyorum diabet doktoruna gönderdi diabet doktoruda yemek listesi verdi uygulama başladı yanı

Şekerden alınabilecek en düşük oran % 20.. % 37'lik raporunuza bu yüzde 20 eklenince, rapor oranınız % 50 olur.. Şimdi yeni rapor başvurusu yaptığınızda şeker hastalığınızıda belirtin..

Sakatlık oranı cetvelinden size şeker için "Diyet ve oral antidiabetiklerle kontrol altına alınan, komplikasyon yapmamış Tip II Diabetes mellitus:% 20" kısmından oran verilir..

rapor %50 verdiler ama tertibatlı yazmadığı için araba alamıyorum yeniden teribatlı almam için ne yapmam gerekiyor .tertibatlıyı nasıl yazdıracağğım acaba
ve kızımın üniversite harcı geri ödemesinde indirim varmıdır . varise nereye başvuru yapmam lazım

Üst Alt