Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor almak için nereden ve nasıl sevk almalıyım?

DALDALOĞLU1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Hocam hayırlı akşamlar ben ankilozan yani as hastasıyım rapor almak için heyete gireceğim alllah izin verirse as den dolayı kalça protezi konuldu heyete girdiğimde ortopediyle fiziktedavi romotolojinin vereceği puan lar ortakmı yok sa her ikisininde verdiği ayrımı hesaplanacak hocam..bir sorum daha olacak hocam ben şu anda çalışmıyorum ama calışmak zorundayım ..rapor almaya nereden başvurabilirim gecen gün işkura gittim ben özürlüraporu için sizden bir sevk istiyorum diye söyledim onların söylediği söz biz öyle biir kağıt vermiyoruz dediler .raporumu alabilirsem ...işkurun verdiği yapa bilecegim işlerde çalışmak istiyorum hocam..bilgilendirirseniz sevinirim

Savaş eğer çalışmıyorsan gelir durumunda düşük ise bulunduğun ilçe kaymakamlığına git 2022 maaşına müracaat et bu rapor çıktığında seni İşkur a gönderip kayıt yaptırmanı zaten senden istiyorlar böylece raporunda bedava çıkar ve iş bulana kadar 3 aylık maaş alırsın

Tşekkürler okan hocam ayağımda protez var kalça protezi benim sormak istediğim asıl birde ankilıozan hastasıyım şimdi heyette ortepediyle fizik tedavi bölümünün vereceği puan ortak puan mıdır yoksa her biri için ayrı puanmı verilir teşekkür ederim

sevkini bağlı bulunduğun sydv gidip alabilirsin böylece rapor parasıda ödemessin sydv ye git ve 2022 için başvuracam de ve sevkini al

Üst Alt