Ankara'dan mı aldınız raporunu Kocaeli'mi ?
Arkadaş ordan alsın o zaman uyar mı ?
Sana ufak yazsam da anlarsın sanırım...
Adam Van'da Çorum'da Saray'da rapor alıyor diyor ki ne randevusu ne parası... yahu arkadaş diyorum İstanbul'da zor diyorum yok sen bilmiyon diyo... Şu an yaptığın aynen o arkadaşın yaptığı. Keşke Kocaeli'nden ücretsiz ve birden fazla hakkın değerlendirildiği bir rapor alabilme imkanımız olsaydı.
Ücret talep edilememesi gereken raporlar içinde ücret alınıyor ve makbuz veriliyor daha sonradan bunu BİMER kanalıyla geri alabiliyorsunuz. Sadece bir hak talebi için rapor veriyorlar ben 4 hak yazmıştım mecburen bire düşürdüm.
Bilmeden konuşuyorsun arkadaşım Sadi Konuk'ta bir blok sadece rapor vermek için çalışıyor röntgen işiniz yoksa aynı gün işiniz bitiyor 1 hafta beklemek yok ancak röntgen isterse doktor ertesi güne sarkıyor işiniz. Ücret kesinlikle alıyorlar randevu sistemi internet üzerinden çalışıyor ve başka hiç bir hastane için internet üzerinden sağlık kurulu randevusu alamıyorsunuz. Okmeydanı, Haseki, Şişli Etfal gibi hastaneler 5-6-7-8 ay sonraya gün veriyor.
Konuyu açan arkadaş İstanbul'dan rapor alacak buna uygun yazarsak farklı şehirler hakkında farklı deneyimler yazdığımızı anlayabiliriz, kızmana bağırmana gerek yok.