Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor başvurusu yaptım. Heyette oranlar kırmızı kalemle çizildi..?

slmmls2007

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar . Ben 31,08,2015 tarihinde tarsus devlet hastahanesine özür oranı için başvuru yaptım tek tek doktorları gezdim ve 1. Doktor (gastro) özür oramı yüzde 50 dir yazdı.
2. Doktor (cildiye) özür oranı yüzde 5 tir yazdı . 01,09,2015 tarihinde ise heyete girdik doktorların toplandıkları yere . özür oranlarını kırmızı kalmee çizdi ve gidebilirsin dedi. Ben ne yapmam lazım raporum ne olur acaba

Merhaba memet bey sanırım raporunuz baltazar hesabına göre %53 olarak onaylanacaktır raporunuzu teslim aldığınızda kesin bilgi alırsınız rapor alma amacınız neydi acaba?

Dereceli diye yazdılar oraya fakat ben ekpss için almak istemiştim.
Bu rapor ankarayamı gidiyor acaba
ilginiz için teşekürler

Önemli deil memet bey ekpsd içinse ankaraya gönderilmez size hangi tarihte raporun teslim edileceğini belirtmedilermi.

Belirtilmedi,
hiç bir şey demediler ama 1 aydan bahsediyorlar benden önce giren arkadaşlar .

Başvuru yaptığınız hastaneden kesin bilgi alabilirsiniz

engeliniz tam olarak nedir acaba bu arada bende tarsusluyum

Teşekkürler umut bey. Benim hastaligim ülseraktif kolit

Ben birsey daha sormak istiyorum. Anladigim kadariyla emeklilik islemleri ve verginindirim islemleri icin farkli uygulama yapiliyor . degilmi

Umut bey piskiyatriden 30 fizik 20 kulaktan 22 72 oran aldım 56 ile kuruldan cıktı sürekli olarak vergi indirimimde sürekli 3 yıl oldu emekli olsam piskiyatrik oran var diye kontrolle tabi olurmuyum

Sabri bey işin içinde psikyatri olduğu için kontrole tabi tutabilirlerde tutmayabilirlerde şansınıza kalmış artık benim arkadaşım şekerden+psikyatriden emekli oldu 4 yıl oldu daha kontrole tabi olmadı.

Son düzenleme:
Üst Alt