Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor başvurusunda bulundum. Heyete girmezsem raporum yine de işleme alınır mı?

ayazefe

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,

Geçen hafta büyük mükellefler vergi dairesine vergi indirimi için başvuru yaptım. Bana bir yazı vererek beni hastaneye yönlendirdiler, iki sorum olacak.

1- Bu yazı hala bende duruyor şimdi ben rapor almaktan vazgeçsem büyük mükellefler vergi dairesi bana yazıyla ilgili bir bildirim yapar mı? yani bizden hastaneye yönlendirme almıştınız rapor sonucunuzu gönderin diye.

2- Yarın göz muayenesine girdim diyelim gözden sonucu hemen veriyorlar mı? Diyelim ki sonucu öğrendim %40'tan aşağı bir oran ise diğer polikliniklere girmeden hastaneden çıkıp gidebilir miyim? Beni hastaneden arayıp sorun çıkarırlar mı?

Yarın sabah hastaneye gideceğim bu bilgiler çok acil ve çok önemli benim için yardımcı olursanız çok sevinirim.

kardesim ,

hastane sonucu hemen vermez bütün heyete girdikten sonra saglık roporun yüzdeligi yazılmadan hastane ilgili kuruma gönderir yani sadece tesis belirler
gerisi ankaranın kararına baglı % 40 fazlada verebilir redde edebilir onaylayada bilir

yani hastaneden cıkıp gitme olmaz sakın haa

girmeyip vaz gecede bilirsin sorun olmaz benim görüsüm ama en kısa zamanda girip almanı tavsiye ederim

Hocam bilgim olmadığı için soruyorum çıkıp gitsem ne gibi problemlerle karşılaşırım. heyete girmeyeceğim derken poliklinik muayene sonrasını kastetmiştim ben örneğin göze girdim baktım olmadı çıkıp giderim gibi.

bu arada ümraniye araştırma hastanesine gideceğim.

burada rapor oranını bilen ve söyleyen arkadaşlar vardı onlar nasıl öğrendiler ki? kafam allak bullak oldu.

maliye ne yaptın raporu sonuç gelmedi diye sorar mı acaba?

vazgeçmek istememin nedeni psikiyatridende rapor alma şansım var ama 1 sene sonra heyete girmek istiyorum aslında

ben işlemlerımı yaptım ve kurula sıra geldıgınde bazı nedenlerden dolayı kurula gırmedım. 5 sene sonra tekrar senın gıttıgın yere gıttım.. bana sen yıllar önce işlemlerını yarım bırakmışsın dedıler bende canım öyle ıstedı cok koşturdular yarım bıraktım dedım.. şimdi tekrar alamak ıstıyorum dedım onlarda tekrar gönderdıler ve yıllar sonra aldım.. zararım sadece 5 yıllık vergı ındırımı alamamak oldu.. ama ben 40 altı rapor alma endısem olduğu ıcın yarım bırakmıştım ondan..

çok teşekkür ederim aysun,

peki bunu sana vergi dairesinde mi hastanede mi söylediler? yani vergi dairesi rapor sonucun ne oldu diye bana sormaz mı?

Üst Alt