Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor çıkarmaya gıttım, öncekine itiraz etmemi istediler!?

böyle birşey yok, altı ayı geçtiyse başvurabilirsiniz. mevzuattan bulup söylemeye çalışın...

Söyledım böyle böyle dıye 2014 dw degısmıs herhaldi her hastane kendı kuralını koyuyo sımdı gidiyorum diğer hastaneye bakalım nedeyecek

sürekli yeni rapor çıkartmak için yeni muracat yapamazsınız eski raporunuza itiraz edebilirsiniz bunuda il sağlık müdürlüğüne başvurarak yapabilirsiniz

yapabilirsiniz, sağlık memuru tanıdığım var ona sordum, heyet raporu veren hastanede çalışıyor...

Eskı raporu bi işe yaramadıgı için atmııstım itiraz edecem dedım bi örneğini alabılırmıyım dedım onun içinde pazartesı heyete gelıp ordan alıcan dedi itiraz içinde il saglık mudurlugune sornra

Yeni gittiğiniz hastanenin ne dediğini de buradan bizimle paylaşın lütfen...

Suan çıkarmak ıcın gittiğim hastane 6 ayda gecse itiraz edıp bize yönlendirilmesini talep et dedi

aynı sıkıntı bendede oldu ötv için heyete başvurdum ve 3 sene önce almıştım son raporu itiraz etmem gerektiği söylendi. itiraz ettim bir ay sonra heyete girdim. Heyyetten bir ay sonra yani bugün rapora aradım oranın 15 ten 13 e düşürüldüğünü büyük ihtimalle hakem hastahaneye yollanacağım gibi bir bilgi aldım yani devlet vermeye geldiği zaman öldürüyor.Raporum baltazardan önce 36 idi ve 2 cm kısalık ölçülmüş sonra gerçekten ölçtürdüm 4 cm olduğunu anladık dedim 40ı geçiyor bir başvurdum 15 e düştü. Şimdi itiraz ettim heyete girdim heyet raporu itiraz ettiğim yere yolladı 1 ay sonra gerekli karar verilip yazısı çıkacakmış. Sonra sevk edecekler 9 tane doktora imza attıracakmışım sonra tekrar sağlık kuruluna verecekmişim sonra 1 ay sonra karar çıkacakmış tabi beğenmezssem büyük ihtimalle ankara falan devreye girer yani 1 sene gidecek şu rapor ötv ehliyet davalarına anlaşıldı...
Ben birde bir soru daha soracağım benim önceki raporumda oran vardı ama ötvden yararlanır gibi birşey yazmıyordu. o rapor ötv indirimi için yeterlimiydi yani boşa mı uğraştık bu kadar.

bol şans demekten başka birşey kalmıyor.

H ehliyetın varsada yeterlı Benim oranımı dusuremezler 0 verdıler cunku.d ozeldede %50 ye yakın alman lazım Senın dedi işe de giremeyıncr bu halde tekrar ugrasmak zorunda kaldım

Tınerle yanmıstım 3. Derece belden asagı yanık sureklı agrı içinde ayakta duramıyorum 10 dk da baslıyo dıken gbi batmaya deride kalın gergın oldugu içinde dizimdede acmada sıkıntı var

Raporu buldum notların arasında çıktı yarın il saglık mudurlugune

Resım nasıl atabilirim burdan raporun resmını atcamda

Üst Alt