aynı sıkıntı bendede oldu ötv için heyete başvurdum ve 3 sene önce almıştım son raporu itiraz etmem gerektiği söylendi. itiraz ettim bir ay sonra heyete girdim. Heyyetten bir ay sonra yani bugün rapora aradım oranın 15 ten 13 e düşürüldüğünü büyük ihtimalle hakem hastahaneye yollanacağım gibi bir bilgi aldım yani devlet vermeye geldiği zaman öldürüyor.Raporum baltazardan önce 36 idi ve 2 cm kısalık ölçülmüş sonra gerçekten ölçtürdüm 4 cm olduğunu anladık dedim 40ı geçiyor bir başvurdum 15 e düştü. Şimdi itiraz ettim heyete girdim heyet raporu itiraz ettiğim yere yolladı 1 ay sonra gerekli karar verilip yazısı çıkacakmış. Sonra sevk edecekler 9 tane doktora imza attıracakmışım sonra tekrar sağlık kuruluna verecekmişim sonra 1 ay sonra karar çıkacakmış tabi beğenmezssem büyük ihtimalle ankara falan devreye girer yani 1 sene gidecek şu rapor ötv ehliyet davalarına anlaşıldı...
Ben birde bir soru daha soracağım benim önceki raporumda oran vardı ama ötvden yararlanır gibi birşey yazmıyordu. o rapor ötv indirimi için yeterlimiydi yani boşa mı uğraştık bu kadar.