Merhaba
Bu hafta heyete gireceğim.4 yıldır giriyorum ama bu kez nöroloji de eklenecek..
Diyabet + hipertansiyon + psikiyatri + nöroloji
Önce dahiliyeye gidiyorum her zaman... ondan sonra psikiyatri nöroloji göz kardiyoloji falan geziyordum..
şimdi yine ilk önce dahiliyeye gideceğim.. Sonra psikiyatriye mi yoksa nörolojiye mi gideyim hangisi daha uygun olur. ?
psikiyatriden % 25 veriyorlar her yıl ve yeniden kontrol muayenesine çağırıyorlar..
Nörolojiye 3 yıldır gidiyorum.. geçen yıl ki rapora bir çok şey yazdı.. 6 ay sonra özür oranı verilecek ibaresi de ekledi..
şimdi buna göre önce hangisi ?
Çünkü psikiyatri doktoru soruyor nörolojik ratasızlıkların neler hangi ilaçları kullanıyorsun ?
aynısını nöroloji de diğeri için soruyor..
oranları etkilenir mi diye merak ediyorum da
teşekkürler
Bu hafta heyete gireceğim.4 yıldır giriyorum ama bu kez nöroloji de eklenecek..
Diyabet + hipertansiyon + psikiyatri + nöroloji
Önce dahiliyeye gidiyorum her zaman... ondan sonra psikiyatri nöroloji göz kardiyoloji falan geziyordum..
şimdi yine ilk önce dahiliyeye gideceğim.. Sonra psikiyatriye mi yoksa nörolojiye mi gideyim hangisi daha uygun olur. ?
psikiyatriden % 25 veriyorlar her yıl ve yeniden kontrol muayenesine çağırıyorlar..
Nörolojiye 3 yıldır gidiyorum.. geçen yıl ki rapora bir çok şey yazdı.. 6 ay sonra özür oranı verilecek ibaresi de ekledi..
şimdi buna göre önce hangisi ?
Çünkü psikiyatri doktoru soruyor nörolojik ratasızlıkların neler hangi ilaçları kullanıyorsun ?
aynısını nöroloji de diğeri için soruyor..
oranları etkilenir mi diye merak ediyorum da
teşekkürler