Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor çıkartma aşamasında önce psikiyatri mi, nöroloji mi ?

seranko

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Merhaba
Bu hafta heyete gireceğim.4 yıldır giriyorum ama bu kez nöroloji de eklenecek..
Diyabet + hipertansiyon + psikiyatri + nöroloji
Önce dahiliyeye gidiyorum her zaman... ondan sonra psikiyatri nöroloji göz kardiyoloji falan geziyordum..
şimdi yine ilk önce dahiliyeye gideceğim.. Sonra psikiyatriye mi yoksa nörolojiye mi gideyim hangisi daha uygun olur. ?
psikiyatriden % 25 veriyorlar her yıl ve yeniden kontrol muayenesine çağırıyorlar..
Nörolojiye 3 yıldır gidiyorum.. geçen yıl ki rapora bir çok şey yazdı.. 6 ay sonra özür oranı verilecek ibaresi de ekledi..
şimdi buna göre önce hangisi ?
Çünkü psikiyatri doktoru soruyor nörolojik ratasızlıkların neler hangi ilaçları kullanıyorsun ?
aynısını nöroloji de diğeri için soruyor..
oranları etkilenir mi diye merak ediyorum da
teşekkürler

Sağol :)

Ben başıma geleceği bildiğim için burada sizlerle paylaşmak istedim... Burası Türkiye.. Sürekli gittiğim nöroloji doktoru bu ay heyette yokmuş.. Beni başka doktor yönlendirdi.. Geçtiğimiz yıl EMG vs birçok tetkik ve tahlil yaptırmış özürlü kağıdına bulguları yazmış karar 6 ay sonra verilecektir diye eklemişti..
Gittiğim heyet doktoruna tüm evrakları verdim.. Hiçbir EMG ye vs bakmadı.. Otur bir bakayım dedi.. Eline aldı bir çekiç gibi bir şey tık tık ayaklara tık tık.. Psikiyatri ne diyor dedi. Öküz oğlu öküz önündeki sağlık kurulu raporlarına baksa anlayacak ama dedim ya öküz işte... Ben de kurul raporlarını gösterdim.. 4 tane.. Her yıla 1 tane.. O zaman psikiyatri önce karar versin sonra bana gel dedi.. Ne demek dedim.. Burada gittiğim doktorun izahatı yazıyor hastalık da yazıyor deyince yüzüme kızgın bir ifade ile baktı..
Zahmet oldu da EMG ve heyet raporunda yazana baktı.. Kiii 4 yıldır EMG çekiliyor.. 5 tane tam EMG raporum var. O zaman tam EMG isteyeceğiz dedi ve 1 ay sonrasına EMG için gün verdi.. Ya dedim bu raporun hemen SGK ya gitmesi lazım ,oradan da maliyeye gidecek onaylanacak vs dedim.. Zamanında yetişmezse maaşımı kesecekler dedim.. Hiç oralı bile olmadı.. Burada böyle kardeşim dedi..

Ben şimdi ne diyeyim... Kime şikayet edeyim.. Kadıya mı gideyim..

Üst Alt