Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor değişirse eskisi iptal olur mu ve EKPSS'ye girebilir miyim?

m.kildis

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim %43 raporum vardı sürekli şimdi araç almak için tekrar rapor aldım %30 çıktı 43 oranındaki raporum iptalmi oldu ekpss ye başvuru yapabilirmiyim ve şuanda kamuda kadrolu çalışıyorum taşerondan kadroya geçtim engelli statüsünde iş hakkımda bir sıkıntı olurmu lütfen yardım

rapor geçerliliği

arkadaşlar sol bacaktan %43 engelli raporum var sürekli
araç almak istiyorum bu raporumu kabul etmediler otomotik vitesli araç kullanabilir yazması lazıööış
hastaneye gittim doktor %yüzde 35 veririm dedi bu oranlada alabiliyorum benim asıl sorum %43 olan raporum iptalmi oluyor ekpss sınavımı etkilermi...

%40 çalışabilir ibaresi olması gerekiyor kurum bu yüzdeyi istiyor

yüzde 40 lik raporu verip sınava girersiniz ama diğer rapor olduğuda anlaşılırsa başınız ağrır en iyisi itiraz edip yeni rapor almak

mrb engelli adına araç alırken bi daha hastaneye gidip rapor almana gerek yok sistem değişmiş özel tertibatlı araç alırken ilk önce aile hekimine gidersin aile hekimi görüşünü yazıp seni araştırmaya branş doktora sevk eder daha sonra doktor görüşlerini yazıp seni yeni kurulan sağlık il müdürlüğüne bağlı bir heyet var oraya sevk eder (heyette doktor,makina mühendisi gibi kişiler var) heyette nasıl bi araç alacağına karar verir tertibatların ne olmasına karar verir ve raporda yüzdelik yazmaz haberin olsun

Evet ama bayi kabul etmedi engelli sağlık raporumda yazması lazımmış il sağlık kurulunun verdiği rapor sadece ehliyet almak içinmiş

bayi bilmiyor ben aldım hem ehliyet hemde araç aldım mevzuat bu şekildedir foruma iyi göz at

@m.kildis

Ben bu konuyla ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve ÖSYM ile görüştüm sınava girebilirsiniz dediler. Bende aynı durumu yaşadım 44 raporum var istihdam için almıştım araç için başvurdum sadece ortopediye gönderdikleri için %11 verdiler. 4 ay oldu alalı raporu işyerinde herhangi bir sıkıntı olmadı.

@m.kildis aklıma şüphe soktun tekrar aradım bu seferde giremezsiniz diyo. dalga geçiyolar resmen.

Aynen öyle hocam acaba sınava girip atandıktan sonra rapor alırsak iş hakkımız fes edilirmi

m.kildis

kurumlar mevzuata hakim olup adam gibi cevap verebilse bunların hiçbiri yaşanmıcak ama maalesef herkes farklı şeyler söylüyo.

Üst Alt