Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor derecem yükseldi. Ehliyetim iptal olur mu?

inzibat

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
7
2017 Yılın da otomobil almak için ehliyetimi yenilememi istediler. Rapor aldım heyete girdim ehliyetimi yeniledim. Daha sonra otomobil almak için yeni rapor istediler. M.Ü. Pendik EAH. de heyete girdim %92 verdiler. Bu sefer de şoför olamazsın dediler! Rapora itiraz ettim. Ehliyetimi yenilerken girdiğim hastane olan Göztepe Şehir hastanesine sevk ettiler. Orası da %92 verdi. Önce sürücü olabilir raporuyla ehliyetimi yenilediler, bu sefer sürücü olamazsın dediler. Her neyse eski raporumla otomobili alabileceğimi öğrenince raporu iptal ettirdim.
Aradan 4 sene geçti ve evde bakım biriminden aradılar, sistemlerinde son raporum olarak M.Ü. Pendik EAH deki %92'lik rapor görünüyormuş onu getirin diyorlar. İptal ettirdiğimde sadece Göztepe'deki iptal olmuş, Pendik'teki sisteme işlenmiş.

Soru 1: 4 sene geçmiş olan bu raporu iptal ettirebilir miyim?
Soru 2: Sitemde görünen % 92 rapor seviyesiyle ehliyet iptal olur mu?

alınan en son rapor benim bildiğim iptal olmuyor ki siz nasıl iptal ettirdim diyorsunuz şaşırdım böyle birşey varsa çoğu kişi yapmak isterdi

hanifeaydin
Rapora itiraz edince Hakem hastane olarak Göztepe'ye sevk edildim. Orası da aynısını verince heyet başkanıyla konuştum, eski raporumla otomobil alıyormuşum bu rapora ihtiyacım kalmadı dedim. O da o zaman dilekçe ver raporu iptal ettir dedi. Bende dilekçeyle iptal ettirdim. Sisteme işlenmeden yaptırdığım için oldu demek ki. İlk hastane raporu itiraz nedeniyle beklemede duruyordu. Nasıl olduysa sisteme girmişler.

inzibat

Raporla uğraşmaya başlamadan önce evde bakım için seni hangi kurum çağırmışsa, atla sandalyene ve oraya git. Pandemi nedeniyle hastanelere gidemediğini, bu nedenle işlemi müdür inisiyatifi ile halletmelerini talep et.

OturanBoğa

Evde bakım birimi aradı ve sistemde en son rapor olarak Pendik'te ki raporun göründüğünü ve bir hafta içinde o raporun aslını ya da aslı gibidir ini getirmen lazım ki dosyaya ekleyelim yoksa maaşın kesilebilir dedi. Gittim konuştum durumu anlattım. Otomobil için başvurduğumu evde bakımla alakalı bir rapor talebim olmadı dememe rağmen ısrarla o raporu getireceksiniz dediler. Kimse pandemi falan dinlemiyor. Ya o rapor gelecek ya da maaş kesilecek. Bir de rapor derecem %92'ye çıktı ehliyetinde iptal olacak diyen iş bilmez görevlilere dert anlat anlata bilirsen.

şansa bak sen benim yüzde 44 olan raporum yüzde 39 a düştü ...

inzibat

Ne diyeyim bilmiyorum ki! Yani durumun ortada, bu maaşı hak edecek düzeyde kısıtlılığın olduğu belli, rapor olsa ne olmasa ne! Yahu çivisi çıktı ülkenin yemin ediyorum. İşlerine gelince ne mevzuat ne hukuk, işlerine gelince ille de mevzuat fetişizmi.
Söyledikleri şekilde yapmanın bir yolunu bulacaksın, başka yolu yok demek ki.

Pendik Marmara üniversitesi EAH. de sisteme işlenen %92 dereceli raporumu aldım. Yetkiliyle görüştüm. Rapor iptal edilemiyormuş. Tekrar rapor almak istersen sadece bir bölümde muayene olursun. Başka bölüme sevk ederlerse istemiyorum dersin bir bölümün derecesiyle raporunu düzenleriz dediler. İşler sarpa sararsa tek çare böyle olacak... Millet 1 - 2 puan yükseltmek için çabalarken ben düşürmek için çabalıyorum! Tirajı-komik bir durum.

Üst Alt