Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor elimde tükendi. Yeni nüsha nasıl çıkarabilirim?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba, arkadaşlar bana bipolardan dolayı 2014'te rapor verdiler ancak bazı başvuracağım yerler için raporumu kullandım ve nasıl yeniden çıkaracağım konusunda bir bilgim yok üstüne rapor edevlette de görünmüyor. Hastaneden mi sisteme nasıl işlenecek ve nasıl raporu alabilirim? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

AYŞEG_Ü_L raporunu aldığınn hastanenin arşiv bölümüne gidip,Raporunu tekrardan alıyorsun.Sistemede kayıtlayın de raporu alırken,e-devletten de görürsün raporunu.

yıldırım1
Cevabınız için teşekkür ederim. Peki, kimik dışında herhangi bir evrak resim vb. bir şey gerekli mi?

AYŞEG_Ü_L Hayır kimliğinizi ibraz edince,kayıtlardan cıkar raporunuz.Aldığınız raporuda kopy yaparak coğaltın.Aslı sizde kalsın.

AYŞEG_Ü_L Tabiki de 5 dk nı almaz.Devlet hastanesidir sanırım raporunuzu veren yer,arşivden hemen cıkartırsın.Ben teşekkür ederim geçmiş olsun.

Üst Alt