Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor hakkında yanlış değerlendirme yapan doktor hakkında ne yapabilirim?

Öztürk 42

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba bir sorum olacak ben belden ameliyat oldum 4 kez 6 platin 2 disk taktilar ( m51.1,m48.06,k21.9,ve l4 S1 listesiz rahatsızlığı) ve KOAH tanısı konmuş kullanmam için orta ağır koah ilaç raporumla alıp kullandığım ilacım var..10 gün oldu heyete girdim.beyin cerrahi tablo 1.7 ve 4.1 den görüş bildirdi.ve rapor çıktıktan sonra durum şu ki beyin cerrahi %20 göğüs doktoru%20 ve tanı hafif etkilenme astım toplam oran %36astim ibaresini görünce baş hekimle konuştum beni göğüs Dr geri gönderdi ve sadece solunum testi yaptır birde tanısını düzeltsin dedi.gittim sft yapıldı fev1.3.95 0.88 22
Fev1fvc.80, 39, 48 daha önceleri olduğu gibi düşük çıktı.dr bana beni kandıramazsın git tekrar yaptır dedi yine yapıldı test yine aynı.ben raporda astım demişsiniz deyince ben öyle bir tanı vermedim diyerek inkar etti raporu gösterdim ha astım ha KOAH kardeşim git nereye basvuracaksan vur oranında rapordaki taniyida düzeltiyorum cevabı aldım.dr hanım ilaç raporum ve vermiş olduğunuz KOAH tanısı var ben koahmiyim değil miyim ilaç verdiniz dedim ilaçla düzelecek olsan duzelirdin dedi.yanindan çıkıp baş hekime gittim durumu anlattım rapora itiraz et ve hakkın var bunyemizdeki bu Dr u şikayet edbilirsin dedi.hastaneyi terk ettim..sorum heyet neden tablo 1.7 ve 4.1 değerlendirmedi ve göğüs Dr u orta ağır KOAH hastası iken %20oran verip astım hafif etkilenme dedi rapora itiraz ettim.dr kar hakkında ne yapabilirim

Üst Alt