Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor için başvurduğum hastane başka hastaneye sevk etmiş!?

Concept

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
mrb. 2 mayıs a gün vermişlerdi bursa çekirge devlet hast. 12 martta beni heyete çağırdılar gittim heyete girdim. 10 gün içinde il sağlık müdürlüğüne gittim raporumun nushasnı almaya aldım da ancak hiç oran vermemişler açıklama kısmına da gerekli teşhisleri yazmışlar ve uludağ ünv sinin rapor oranını belirlemesi uygun görülmüştür yazıyor. nedeni ise ekg ve mr sonuçlarında norolojik bulgulara rastalanamamıştır diye yazılmış.

hiç bişey anlayamadım.siz bişey anlayabildiniz mi?

kardeşim slm uludağ üni. de tekrar heyete gireceksin elindeki evreklarla en kısa sürede oraya tekrar git heyet randevusu verecekler sana heyet gününü öğrenip sabah erkenden oraya gidersen aynı gün heyete girme şansın var inş. hakkında hayırlı sonuç alırsın

Bizim imkanlarımız seni tarayıp değerlendirmeye yeterli değil sen adam gibi bir hastaneye git bakalım demişler.

Rabbim razı olsun kardeşim. anlayamadığım zaten teşhisi koymuşlar neden tanı koymak için neden uludağ ünv ye gönderdiler ki. balzhard cetveline görede %58 e gelen oran da var. gönderdilerse konulan teşhisi dikkate alınır mı yoksa yeniden mi oran verecekler
inan bize sırf eziyet olsun başka bişey değil

Bundan sonra raporları sabitleyecekler herhalde işi bu kadar sıkı tutmaya başladiklarina göre artık zırt pırt her iş için ayrı rapor istenmeyecek galiba. Zaten hastanelerinde birlestirdiler itiraz olmasın diye hakem hasteneyle kesinlestirilecek otomatik herhalde. Yani artık itiraz mahkemeye dava açılarak yapilacak sanırım sağlık açısından tüm yolları kapatıyorlar gibi.

yani teşhisi dikkate almayacaklar yada % 50 dikkate alırlar gibi yahu hakkımız olan bişeyi almak için çektiğimiz eziyete bak madem sevk edecen ne diye getirip götürüyorsun direk hakem hast gönder sende bende rahatlayalım.

slm. arkadaşlar 17 kasımda uludağ universitesinde heyete gireceğim fizik %32, psikiyatri %25 ve oran verip vermediğini bilmediğim norolojiden. oran sanırım % 49 oluyor. bu oran düşer mi yoksa ne yazılysa o mu çıkıcak heyetten. uludağ unv si için heyete giren yada bilgisi olan var mı?

mrb arkadaşlar aynı sorunları yaşıyoruz anlaşılan. benim de merak ettiğim %32 de kalındıysa sabit rapor psikiyatriden her altı ay için rapor mu çıkarılması gerekecek. yani emeklilik altı ay için mi geçerli olacak. diyelim ki iyileşeceği varsa da emekli kalmak için sürekli psikiyatriye gidip gelinecek. ne kadar tuhaf.

Concept

Raporda ne yazdığı önemli değil. Önemli olan emeklilik esnasında sgk'Nın bir kontrol isteyip istemediği. Eğer "şu tarihte kontrole gel" denmemişse, raporda psikiyatriden kontrol olsa bile önemli değil...

Tmm bülent kardeşim onu diyorum sürekli kontrol isterse 6 ay yada yılda 1 o zaman nolucak. Bir daha ku sefere rapor alınamazsa şahıs hem işi varsa hemde emekliliginden olacak yani şahısların sorunu 1 iken 2 ye çıkmış olacak.mağduriyet hat safhada.itiraz edilmeden mahkemeye ondan da birşey çıkmayacak

Merhaba arkadaşlar 1 yil once heyete girdim bana %49 1 yıl sureli rapor verdiler yıl bittikten sonra bir daha heyete girdim bu sefer bana yine %49 ama surekli verildi depresyon ve polio sekelinden.ankaradan sonuc ne gelir ve emekli olursam kontrol istemir mi

sen bilirsin... ama çıkmadan önce bi helallik ver, bu site sayesinde bütün engelliler çok şey öğrendi, bu site sayesinde rapor aldı, emekli oldu, araba sahibi oldu nicelerimiz ... sen de eminim ki faydalananlardan birisin...

siteye de haksızlık olmasın... saygılar.

Üst Alt