Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor için doğru yerden randevu aldığımdan emin olamadım!?

hurricane78

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kardeşimin engelli raporunu güncellettirmek adına ilçe devlet hastanedesinden Sağlık Kurulu randevusu aldım. Randevuyu alırken 182'deki operatör sağlık kurullarından engelli raporu alınıyor mu bilmiyorum dedi. Randevuyu doğru yerden almış mıyım. Heyete muayene olma süreci nasıl işliyor bilen varsa anlatabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

sağlık kuruluna gırıyon butun bolumlerden elınde evrakla gezıyon bı hastalıgın varmı dıye sonra kendı doktoruna gorunuyon mesela dıyelım psıkıyatrı o sana oran verıyor ama butun doktorları gezıyosun baska hastalıklarında varsa sana oran verıolar hepsı toplanıp engel oranın belırlenıyor. Engellı raporundada işe girmek ıcın alıyorsan mutlaka soyle doktoruna ayrıca engellı kımlık kartı felan o kısımlarda ısaretlı olsun.

doktolar hastalıgını belırlıyor sonra ona gore oran verılar ama gezıon paso psıkıyatrı olsun ortopedı olsun göz olsun sana bı evrak verıolar orada doktorların adı yazıyor onlar ımza atıyor evragı alınca anlarsın zaten nerelere gıdıcegını.

Kendi doktorumuzyok şuan. Zihinsel engelli kardeşim önce psikiyatriden mi randevu almalıyım. ÖTV indiriminden yararlanmak için başvuruyorum bunu söylersem etkili o ur mu yoksa yanlış mı anlarlar.

Üst Alt