Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor için il sağlık müdürlüğüne gidin dediler, ne yapmalıyım?

muratcemm

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar merhaba,

Geçen forumda sorduğum birkaç soruda bana yardımcı olmuştunuz.

%48 ömürboyu balıkesir hakem hastaneden alınmış raporum var.
2022 engelli maaşı bağlatmış durumdayım. 1 ay kadar önce kalp krizi geçirdim ve siyami ersek hastanesine kaldırıldım orada yapılan tahliller ve anjio sonucu ef=%45 olmak üzere kronik iskemik kalp hastalığı teşhisi kondu.
bugün siyami ersek hastenesinde doktorumla görüştüm ve bana ilaçlarım için rapor yazdı ve bu kalp rahatsızlığımı engelli raporuma ekletmek istediğimi söylediğimde bana rapor için tekrar müracat et ve kalp kısmını bize sevk ettir bizim hastane sadece kalp hastanesi dedi. bende bunun üzerine haydarpaşa numuneye rapor engelli raporu için tekrar müracat etmeye gittim ve oradan da bana dedilerki... önceki raporunuz 2014 te verilmiş ve ömür boyu geçerli yeni rapor için istanbul il sağlık müdürlüğüne gidin ve kendinizi buraya rapor için sevk ettirin...

şimdi zaten yürüyemiyorum ve ne yapacağımı şaşırdım... sizce en doğrusu ne yapmalıyım? il sağlık müdürlüğüne gitsem nereye müracaat etmeliyim ve sürekli raporu nerede kullanacaksınız diye soruyorlar, ne cevap vermeliyim?

çok teşekkür ederim

(BU ARADA YENİ ALACAĞIM RAPORU EMEKLİ SUBAY BABAMIN MAAŞINI BAĞLATMAK İÇİN KULLANACAĞIM EN AZ %60 OLMAK ZORUNDA YANİ AĞIR ENGELLİ)

cvp verdim ama burdanda vereyim kurula gidip hastalık oranım değişti derseniz sanırım yeniden rapor alma işlemi başlatılır yok illaki ilsağlığa gidin derlersede gidin zaten bir dilekçenin ucunda

aynen surekli raporda maalesef herhangi bir hastaliginiz baslamis veya ilerlemisse yeniden dilekce ile sevk olararak giriyorsunuz heyete

Çok teşekkür ederim, yarın ilk iş il sağlık müdürlüğüne gidiyorum...... Sonuçla ilgili sizide bilgilendireceğim...

Üst Alt