Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor için İşkur'dan mı Defterdarlık'tan mı sevkli gitmeli?

hamur

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
3
Arkadaşlar merhaba,

Daha önce defterdarlıkan sevk alıp Bakırkoy devlete gitmiştim fakat para talep etmeleri üzerine işim yarım kalmıştı. şuan yeniden rapor için gidicem fakat şöyle bir durum var

şimdi ben çalışmıyorum fakat bi tanıdığımızın firmasından ssk ödemesi yaptırıyorum. benim rapordaki asıl amacıl vergi indiriminden önce raporu alıp iş bulurken özürlü statüsünde işlem gormek..
defterdarlıktan gidince raporun gelmesi birkaç ay sürüyor.. diyorum ssk çıkışımı verip işkur sevkiyle mi gitsem hem daha kısa sürede sonuçlanır hem de işkura kayıtlı olurum...

sizin bu konuda tavsiyeleriniz nedir?

Deftardarlık doğru seçim ama hastane para talep edemezki ssk varmış zaten...
İş kurdanda gitsen yine hastane para talebinde bulunabilir...

vallahi bakırkoy devlet para talep etmişti..haseki istemiyor zaten işkurdan da isenmiyor ama benim konuyu açmamdaki sebep para değil.
şimdi defterdarlıktan gidebilirim ama bana işkur şöyle mantıklı geliyor.

işkurdan gidince rapor sonucunu hemen ogreniyorsun...işkura kayıtlı oluyorsun falan.şimdi defterdarlıktan alınca maliye kabul etmicek falan ...şimdi benim ilk amacım iş bulmak olduğu emeklilik 2. planda...

bilmiyorum hangisi en uygun olur?

Hamur kardeş haklı Bende ilk raporumu Haseki eğitim araştırmadan almıştım %41 %34 olarak geri gelince ikinci defa Bakırköy D.hast gittim 140 TL. istediler ama daha önce almış oldugum %40 üstü raporum olduğundan ücret almadılar. Hoş onların verdiği oranda bir işime yaramadı ya o ayrı bir konu..

BaSKaN53;

işte burada şöyle birşey oluyor birkaç ay bekliyorsun raporun düşüp geliyor...

öbür türlü boyle birşey olmuyor heralde

Valla İşkur olayını bilmiyorum yap başvurunuda bizide aydınlat bakalım..

Vallahi eğer yarına kadar aksini savunan olmazsa ssk çıkışımı yaprıtır işkur sevki ile gideceğim hasteneye.1 hafta i.inde belli oluyor zaten sonrasında tekrar ssk girişi yaptırırım...

Üst Alt