Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor için İstanbul'da hangi hastaneye başvurmamı tavsiye edersiniz?

Landish

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
1
Merhaba Arkadaşlar,

Ben spina bifidalıyım. Vergi indiriminden yararlanabilmek için sağlık raporu için başvuracağım. İlk defa rapor alacağım. Istanbul'da hangi hastaneye sevkimi istememi tavsiye edersiniz? Çalıştığım ve izin almam çok zor olduğundan hastanede cok zaman kaybetmemeliyim ( galiba bu biraz şans). Ayrıca forumlarda okudugum kadarıyla bazı hastaneler daha düşük veriyorlar.
Bu arada ben Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitmeyi düşünüyorum.
Deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitsen sanırım daha iyi olur. İşlemlerin daha hızlı yürüdüğünü bende duydum. Ben Okmeydanı SSK hastanesinden raporumu almıştım sadece randevu alabilmek içen 1 ay beklemiştim, okmeydanı bana %40 rapor vermişti ama o raporu cerrahpaşa tıp fakültesi hastanesine gösterdiğimde kim sana bu oranı vermiş senin daha düşük olması gerekirdi dedi. Yani cerraphapaşa yı tavsiye etmiyorum.

Teşekkür ederim. İnternetten araştırdım, sağlık kurulu raporları için ayrı poliklinikleri var ve telefonla randevu alınıyor. Benim çekincem % kaç rapor verecekleri çünkü ilk defa alacağım...

Bakırköy devlet hastanesinde 2 defa rapor aldım en fazla 2 gün sürer ilk önce 414 28 28 arayarak telefonla sağlık kurulu için randevu almalısın gece yarısından sonra ara 00 10 gibi çünkü randevular hemen bitiyor

Teşekkür ederim Valeciraptor,
Benim tahlil ve tetkiklerin de yapılması gerekeceğinden daha uzun sürebilir. Bakalım..

bence ETfala git ben ordan aldım terlemiyorlar insanı yardımcı oluyorlar..

Slm arkadaslar
Bende Bakırkoyden almıştım raporumu %60 olan eski rapor oranlarımı %30a dusurmuslerdi bakırkoyde.ama daha yeni ogrendimki %30 oranım Ankaradan %40 yukseltilerek tasdik edildi.Bu bir mucize bence.cunku bu kosedeki protestolarımdn baska hicbir girişimm olmadı
yani demekki hem oranları indirebiliyrlar hem de yukseltebiliyorlar. burdan sizinle paylaşiim dedim.bu arada bana kalırsa kimse bakırkoye gitmesin cunku oranlar cok dusuk orda.Bende şişli Etfal diyorum oyle duydum bende. Hepinzin hayallerinin gerceklesmesi dilegiyle,sevgiyle kalın.

Ne kadar garip değil mi arkadaşlar, aynı kişiyi kimi doktorlar %60 kimisi %30 kimisi de %40 olarak değerlendiriyorlar. Oysa ki kişinin durumu belli, önlerinde de hangi duruma göre ne kadar oran verileceğini belirten tablo belli! Doktorlar demek ki kendi insiyatifinde olduğunu düşünüyorlar. Allah yardımcımız olsun!

özürlüde AB kriterleri gelmedikçe bu keyfi uygulamalar bitmez... çile yavrum çile.!!!

Bense sakın Bakırköy Sadı Konuk'a gitme. Oranları çok düşük. Benim ilk raporum oradandı %32 verdiler. Haseki Hastanesi ise %48 verdi. Raporu alman 2 gün sürer fakat değer bence...

Paylaşımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Şişli Etfal'den sağlık kurulu raporu için nasıl randevu alabilirim? İnternetten baktım ayrı bir bölüm yapmamışlar, hastaneyi aradım ama ilgili bölüme ulaşabilmek, bilgi alabilmek mümkün olmadı.

Şişli Etfal rapor randevusu için 444 0 328 i arayabilirsiniz. Ben ehliyet raporu almak için bu uygulamadan habersiz hastaneye gittim geri döndüm. Meğer önceden randevulu gitmek gerekiyormuş.

Üst Alt