Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor için ücret talep ettiler. Mal varlığım olmadığını ispatlamam mı gerekiyor?

Buzulırmak

Yeni Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, bugün devlet hastanesine gittim tüm haklarımızı belirten bir rapor almak için (şu anda çalışmıyorum sigortadan yararlanamıyorum bu yüzden) sosyal hizmetlere gittim durumumu anlattım fakat bir türlü sevk yaptıramadım
sonra hastanenin sağlık kurulu başkanlığına giderek durumu anlattım sağolsun oradaki kadıncağız olur dedi gerekli evrakları verdikten sonra hasta kayıt kısmına gittim orada problem başladı
başhekim yardımcısını aradılar onunla görüşmem gerektiğini söylediler gittim. benden para taleb ettiler benim buna gücümün olmadığını söyledim.% 47 özürlü olduğumu hatırlatıp konuyla ilgili başbakanlık genelgesini hatırlatarak benim durumumdaki insanlardan para istenemeyeceğini söyledim ama boş, sonuçta elim boş, bomboş büyük bir hayal kırıklığıyla oradan çıktım.
Başhekim yardımcısı diyor ki üzerime mal varlığı olmadığımı ispatlamam gerekiyormuş.

bu konuda fikri olan yazarsa sevinirim arkadaşlar.

teşekkürler.

BİMER'e yazın ve ücretsiz şekilde rapor verilmesini talep edin...

Üst Alt