Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor için yaptırdığım diabet tahlil sonuçlarını yorumlar mısınız?

g.kh.n

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

Marmara üniversitesi eğitim ve araştırma hastahanesine başvurdum şeker hastalığı dolayısı ile engelli raporu alabilmek için. Endokrin polikliniği belirli tahlilleri yazdı ve bugün sonuçlarını aldım. P.tesi tekrar gidicem sonuçlarıma göre bir oran verilecek sanıyorum fakat öncesinde sonuçlarımı sizlere yazarak yorumlarınızı rica ediyorum.

Hemoglobin HbA1c (3 aylık şeker ortalaması) >> %9,6 >>>> Referans aralığı = %4,5 -- %5,7
Açlık kan şekeri >> 435 >>>> Referans aralığı = 65 -- 110
Tokluk kan şekeri >> 564
Total Kolesterol >> 240 >>>> Referans aralığı = 30 -- 200
Glukoz >> +++
Keton >> +
Ph >> 5

Bunlar yüksek çıkan değerlerim arkadaşlar ilk poliklinik sonuçları bu. Bunun dışında psikolog , göz, nefroloji ve ekg polikliniklerine gidebilirim.
Forumda konuyu hatalı açtıysam çok özür diliyorum. Değerlendirmeleriniz benim için çok önemli şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

% 40 alırsın şekerden. hemoglobin 9 ve açlık kan şekerin 200'ün üzerinde.

İnşallah KKELEBEKK dilekçemde de sadece istihdam amaçlı diye yazdım.

O zaman % 40'ı rahat geçersin, bu da engelli kadrosu,sınavlar vs. için yeterli olur zaten.

Çok çok teşekkür ederim.. Bir şey daha sormak istiyorum istihdam için alabileceğim raporlar ekpss sınavlarına girebiliyor muyum ?

Tabii ki, % 40 üzeri olan her raporla girebilirsiniz, sadece atandıktan sonra istihdam bölümü boş olunca bazı kurumlar yeniden isteyebiliyor. Bu yüzden sizin rapor amacı zaten istihdam ama yine heyetteyken dikkat edersiniz boş bırakılmamasına. 'xxx işlerde çalışamaz ya da çalışır' gibi bir ibare olması yeterli olur. Size atansanız da kolay kolay aldırmazlar rapor yeniden.

Anladım çok teşekkür ederim yardımlarınız için..

Diyabet ve Sağlık Raporu Süreci

Arkadaşlar merhaba;

Marmara üniversitesi eğitim ve araştırma hastahanesi sağlık kuruluna diyabet rahatsızlığından dolayı istihdam amaçlı rapor için başvurdum. Tabii belirli polikliniklere gidip tahlil muayne vs oluyorum. Ancak sorum şu olacak sağlık raporu bende duruyor her doktor ayrı ayrı bakıyor ama bir arkadaşım bana sağlık raporu ıcın basvurdugun gun tum doktorlara gorunup o gun raporu teslım etmen lazım dedı. Bu süreç hakkında benı bılgılendırebılır mısınız ? Şimdiden cok tesekkur edıyorum.

Aynı gün teslim etme zorunluluğu yok diye biliyorum ben

Cevabınız için teşekkür ederim earibagi.. Bende pek emin değilim bu durumdan bir arkadaşım aynı gün diye söyleyince bende bir sizlere sorayım dedim.

Üst Alt