Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor ile 4b erken emeklinin tekrar çalışmaya başlaması halinde maaşı kesilir mi?

musa dönmez

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba. engelli erken emeklinin tekrar çalışmaya başlaması halinde maaşı kesilir mi acaba. Ben emekli olmak üzereyim dilekçemi verdim bağkura cevap bekliyorum . üzerime kayıtlı dükkanım var işletmeye devam edebilir miyim acaba yoksa kapatmalı mıyım?

musa dönmez 4a ssk statüsündemi 4b bagkurdanmı emekli olacaksın.normalde vergi indirimi ile emekli olursan çalışa bilirsin.malülen emeklilikte calışamazsın. Vergi indirimi ile emeklikte çalışan kişiden maaşından kesinti olmaz

musa dönmez Malulen emekli olmadığınız sürece emeklilik sonrası çalışmanızda hiç bir sorun yok. sgdp iş verenin engelli için ödediği sigorta ücreti

Mümin Çelik

Sigorta ilk giriş tarihinin bı önemi yokmu 2008 sonrası girenler çalışamıyor diye okudum burda

fasfor öyle bir şey yok malulen emekli olmadığınız sürece çalışabilirsiniz bunda bir engel yok

fasfor Bu işleri daha iyi bilen arkadaşlar vardır kanun yönünden bir sorun olacağını sanmıyorum şüphen varsa en iyi cevabı SGK dan öğren bence daha net olur

musa dönmez

İlk sigortalılığınızın 1 ekim 2008 öncesi ise, sosyal güvenlik destek primi ödeyerek emekli-çalışan statüsünde işyerinizi işletmeye devam edebilirsiniz. Muhasebeciniz bunu bilir ve doğru şekilde yönlendirir zaten.

Üst Alt