Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor ile E-Nabız sisteminde farklı teşhisler yazıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

uryan0022

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selamın aleyküm.

Sizlere ilk açtığım konu da durumumu anlatıp rapor sonucunu belirmiştim.

Hastaneden aldığım raporda sadece serebral palsi tanısı konuldu. Fakat hangi tür bir rahatsızlık olduğu raporda mevcut değildi Benim sadece Sol kol ve Sol bacak ile alakalı sağlık sorunum var.

Bugün E-Nabız sistemi üzerinden hastalıklarım bölümüne bakarak ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ doktoru Tanı olarak G80.0 SPASTİK KUADRİPLEJİK SEREBRAL PALSİ olarak not düşmüş.

Bu tanı internet üzerinden baktığımda 4 tarafın etkilenmesi olarak görünüyor fakat benim sadece sol tarafımla alakalı sağlık sorunum var.

Bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim. Allah'a emanet olun.
Selamlar saygılar..

Enabızdamı görünüypki engelli raporu

Engelli raporu görünmez sadece muane oldufugun doktor ismi tahliller falan gözükür

sahranil E-nabız üzerinden baktığımda hastalıklarım bölümünde konu da belirttiğim rahatsızlık tanısı konulmuş olarak görünüyor sadece ama benim sağlık sorunum sadace sol tarafım ile alakalı orada bahsedilen tanı 4 taraf ile ilgili olarak gözüküyor onu anlayamadım.
PANEL76 Doğrudur söylediğiniz fakat E-nabız sistemi üzerinde tanı olarak konulan rahatsızlıkta 4 taraftan bahsediliyor onu anlayamadım. Sol tarafım ile alakalı sağlık sorunum mevcut bu yukarıda belirttiğim tanıda 4 taraf etkilenirmiş.
Selamlar.

Baktım bende rapor gözükmüyo hesabı sildim bide

Gereksiz nette bakıyom zaten tahlil sonuçlarına

Çoğu sonuçlarda eksik orda

İstemediğin yalnış bişi varsa mhrs emaili var oraya at cvp veriyolar

sahranil Ablacım bende dün ilk defa baktım sistem üzerinde ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ G80.0 SPASTİK KUADRİPLEJİK SEREBRAL PALSİ tanısı olarak gözüküyor.

Anladım ablacım peki öyle yaparım çok teşekkür ederim.

Üst Alt