Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor işlemleri için nereden başlamalıyım?

emreylcn

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
kolay gelsin... cuma gunu rapor için ankara numune hastanesıne gıdecem ve ne gibi yerlere başvuru yapacagımı bilmiyorum örnek engelli kartı h sınıfı ehlıyet gıbı ama bunlar üccretli oluyormus heralde onunla ılgılı bılgı almak ıcın yazdım yardımccı olursanız sevınırım
Başvurmak ıstedıgım krıterler
ehlıyet, iş, engelli kartı, vergi muafiyetnamesi, ve baska başvurabılecegım birşey varmı

engelli raporu ücretleri

Selamun aleykum bu hafta yenıden cıkaracagım ve h sınıfı ehlıyet engellı kımlık kartı istihdam (iş için vergi indirimi) ıcın basvuru yapacagım bunlar ücret li mi ücretliyse ne kadar ?

teşekkur ederım ama alan arkadaşlardan bılgı almak ıstıyorum bıze bırısı yardımcı olacak bıraz ucuk bı fıyat söyledı dogru mu dıye merak edıyorum

Alo 184'ü arayın ne diyecekler bir bakın, BİMER'e de yazabilirsiniz. Ücret ödedikten sonra geri talep edilmesi halinde ödendiğini yazanlar olmuştu. Rapor alımında ücret konusunda uygulamalar oldukça çeşitlilik gösteriyor.

H sınıfı ehliyet talebi olduğundan Hastahane ücret talep edecektir Arkadaşın hangi rahatsızlığı olduğunu bilmiyorum ama herhangibir sevk ile müracad etmediği için mutlaka hastane ücret alır.

Ortopedik rahatsızlığın var mıydı emreylcn ?
Eğer varsa ve raporda ehliyet/araç alımına dair ibareleri belirtmişlerse araç alımı için önemli değil rapor oranı.
Ama diğer hakların için en az % 40 olması gerekliydi.
Alabileceğini düşünüyorsan itiraz etme hakkın var İl Sağlık Müdürlüğü'ne. Sevkedileceğin hastaneden yeniden şansını deneyebilirsin.

ben iş için başvurmuştum ablacım ortopedık engellım var sol ayak bılegım donduruldu 10 gun sonra ıtıraz edecegız zaten teşekkur ederim KKELEBEKK Hanım :) zaten bu ankara numune hastanesınden herkez şikayetcı araştırdıgım kadarıyla forumdan ne bılım hakkımızda hayırlısı keşke bunlar olmasaydı ne bılım moral bozmakdan başka bırşey degıl :/

@emreylcn ;
Hadi hayırlısı, sonuç olumlu olur bu kez inş :)

Yeniden hatırlatayım rapor oranı % 40'ın altında olsa dahi başka ortopedik engelin yoksa sol ayaktan engelinin olduğunu belirten 'otomatik vitesli araç kullanır, H sınıfı ehliyet alır' ibaresi olduğunda tüm otomatik vitesli araçları kullanabilirsiniz, ÖTV-MTV'siz araç alabilirsin, alacağın bu aracı da herkes kullanabilir.

KKELEBEKK abla ayak bılegım donduruldu 90 derece bukme durumum hıc yok belımde platın var ıkı yerden kırık iş için zaten bizde sorduk en az %40 oluyormus ınsallah olur cevaplarınınz ıcın teşekkur ederım.

Üst Alt