Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor itiraz süreci nasıl işliyor?

abdullahoz

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar raporumu itiraz etmeyi düşünüyorum süreç nasıl işliyor. Birde artık hastaneler tertibatlı araç kulanabilir raporu vermiyorlarmış. Bilgisi olan varmı.

abdullahoz

Bende itiraz ettim. Önce il sağlık müdürlüğüne gittim orada dilekçe doldurdum ve bana neden itiraz ettiğimi sordular bende eklenen hastalıklarımın olduğunu söyledim. Mesela A Hastanesinden rapor aldım il sağlık md dilekçe doldurdum B ve C hastane isimlerini verdim. B hastanesine başvurdum sonucu elime vermediler il sağlık md gönderdiler bana müdürlükten ulaşıp C (Hakem) hastanesine başvurabileceğimi söylediler. A hastanesi yüzde 30, B Hastanesi yüzde 45 vermişken hakem hastanesi ayrıca değerlendirme yaptı ve yüzde 43 verdi. Sonucu yine bana vermediler bu sefer adresime teslim ettiler ve onun öncesinde bilgi vermediler elinize geçince ancak sonucu görüyorsunuz. Benim uzun bir sürecim oldu ama birazda benden kaynaklandı fakat uğraşırsanız nihayete ulaşıyorsunuz.

su_doğa 1-2 ay once benim ek engelliğim çıktı bu yuzden hem ötv ve engelli ehliyeti hemde rapor oranın yükseltmek için ne yapacagız

natho

Sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum net bir bilgim yok ama sıfırdan hastaneye gidip başvuru yapılması gerekiyor diye düşünüyorum.

Yeni rapor çıkarma

2 aylık raporum var ama rapora bacağımda ilgili sıkıntı yazılmamış . İtiraz mı edeyim yoksa yeni rapor mu çıkarayım yeni rapor çıkarmak için bir süre varımdır.

Schizophrenia
itiraz evraklarının içine sintigrafi,ultrasongrafi, gibi tekkik raporları ve rahatsızlığımın ne kadar ciddi olduğunu gösteren fotoğrafı eklesem dikkate alırlarmı

bende ileriderece lenfödem var buda %80 oran yapıyor kurul bana usulsüzlük yapıp normal lenfödem oranı olan %20 oran verdiler heyete bile çağırmadan gıyabi rapor verdiler bukadar adaletsizlik olabilirmi?

Peki itiraz edince aynı şekilde tüm doktorlara muayene olmak gerekecekmi

Yeni rapor çıkarma

Arkadaşlar yeni rapor çıkarmış birisi başka hastaneden yeni rapor çıkarabilirmiyiz .

Üst Alt