Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor Kaç günde çıkar? 40 gün oldu teslim edilmedi!

guest23

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba, Sağlık kurulu raporuunun çıkması gereken bir süre var mı. 40 gün önce heyete girdim 1 ay sonra edevlete düşecek dediler 40 gün oldu. Hastaneyi aradım E imza atmayan doktorlar va raporunuzda yapacak bir şey yok doktorların keyfine bağlı diyorlar? Kaç gün süreceği belli değil. Ne yapmak lazım cimere yazsam rapor hızlandırılır mı yoksa 40 gün normal mi.

guest23
40 gün çok bir süre.normalde 1 -2 haftada çıkıyor hatta nadıren aynı gün bile çıkan var.uzun surmesı yogunluga ve ıstendı ıse tahlıl sonuclarının cıkma süresine bağlı olur.yoksa 40 gün çok fazla.drler niye imza atmayık bilmek gerek
zor değilse hastaneye bizzat gidip sorun.

-mka

Cevap için teşekkürler. Malesef gitme şansım yok randevu bulamayınca il dışına gittim rapor için. 19 ağustosda başvurdum tüm tahlih sonuçları vs doktorlar imza attı, Ağustos 23 heyete girdim pürüz olma ihtimali yok %70 rapor olduğunu kendileri söyledi heyet, edevlete düşer 30 gün sonra dediler. Şimdi baktım yönetmelikte rapor düzenlemesi kısmında ''başvuru tarihinden itibaren en geç 30 gün içinde rapor düzenlenmelidir'' yazıyor. Cimere yazıyım en iyisi.

Üst Alt