Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor mesleğimi etkiler mi? Güvenlik görevlisi olmamı engeller mi?

Zargana222

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum 1_alacağım rapor yüzünden sıkıntı çıkarmı ? 2_40 ın altında rapor alırsam işten çıkarılma olabilirmi?

Silahlı güvenliksen ve psikiyatriden rapor alırsan etkileyebilir.

Psikiyatri sorunu yok,tip1 diyabet,nöropati, nefrolojik sorunlar var.

@Zargana222

Çalıştığım üniversitede güvenlik görevlisi olan bir arkadaş var, kendisi Tip 1 diyabet hastası ve sürekli insülin kullanmak zorunda. Burada işe girerken diyabet hastası olduğunu söyleyip söylemediğini bilmiyorum, ama sorarım. Bir ara sohbet ederken farklı işlere başvurduğunda diyabet hastası olduğunu söylediğinde işe alınmadığından bahsetmişti, "sen şimdi sinirli filan da olursun" tarzında tepkilerle karşılaşmış. Bildiğim kadarıyla engelli raporu yok, ama bunu da sorup öğrenebilirim sizin için.

Nöropatik ve nefrolojik sorunlarınız nedir tam olarak? Eğer rapor başvurunuzda bu hastalıklarınızı beyan etmezseniz kayıtlara geçmez ve bir sıkıntı da olmaz diye düşünüyorum. Fakat bu durumda sadece diyabet hastalığı ile %40 sınırını geçmeniz mümkün olmayabilir. Sitedeki sakatlık cetvelini incelediniz mi? Rahatsızlıklarınızın karşılığına denk gelen oranlara bakarak bir tahminde bulunabilirsiniz aslında.

Geçmiş olsun,

Erdoğan

Üst Alt