Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranı %90 ve üzeri olanların ehliyetleri iptal ediliyorumuş..?

ramsey28

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar birde bugün yüzde 90 raporu olanların ehliyeti iptal ediliyormuş. Bununla ilgili bilginiz varmı eğer ehliyeti iptal etmek isterlerse ne yapmam gerekir. Benim rapor oranların
Opera beyin tümörü 80
Psikolojik Organik mental bozukluk 40
Hipertansiyon. 10
Şakak kemiği cokuklugu 5
Göz 1

Bu durumda ehliyetim iptal olurmu.
Zekada bisey yok işaretli degil zaten
Ağır engelli durumu da hayır

Bi sıkıntı olur mu ?

Tesekkur ederim benim sadece psikoloji den sıkıntı olacak gibi görünüyor oda tedavi edilebilen cinsinden ve rapor sureli olduğu için sıkıntı olmaz sanirim

Arkadaşlar benim şimdi b sınıfı ehliyet le araç kullanabilir raporu mu almam gerekiyor denetimlerde falan ehliyetime el konulmaması için çünkü polisler hala yüzde 90 raporla satın alınan aracın H sınıfı ehliyet istemediğini bilmiyorlar. B sınıfı ehliyet le sürücü olur raporunu nereden nasıl alabiliriz. Tek doktor oluyomu yoksa tekrar aynı ÖTV şeklinde heyete mi girmem lazım. Şimdiden teşekkürler.

B sıınıfı normal ehliyeti yenileme.

Arkadaşlar benim önceden almış olduğum B sınıfı normal ehliyetim var.
Sonra ameliyat falan geçirdim ve almış olduğum vergi indirim ve %90 ötv raporu var.
Ortopedik bir sakatlığım ve fiziksel engelim olmadığı için H sınıfı ehliyet almadım B sınıfı ehliyetim de iptal olmadı.
Ötv raporumla almış olduğum araçta özel tertibat olmadığı için hem kendi aracımı hem de başka araçları kullanıyorum.
Ehliyet yenilemek için sağlık ocağına gittiğimde sende rapor görünüyor dedi hastaneye beyin ve sinir cerrahisine sevk etti. Diğerlerinde bişey yok dedi. Şimdi bundan sonra süreç nasıl işleyecek.
Beyin ve sinir cerrahının vereceği raporla ehliyetimi sağlık kuruluna falan gitmeden alabilir miyim veya beni sağlık kuruluna mı yönlendirir?
Ehliyetim iptal olur mu ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar bugün hastaneye gittim tek hekim beyin cerrahına vezneye rapor ücretini ödeyerek girdim. sonra bana 1. grup sürücü olur raporu verdi. herhangi bir kod falan da yok raporun üzerinde ortopedik engelim olmadığı için kodlama da yapmadılar. şimdi ne yapmam gerekiyor. direk randevu alıp ehliyeti yenilemek için nüfusa mı gideceğim yoksa il sağlık kuruluna mı gideceğim. bilen arkadaşlar sorumlarımı cevaplarsa sevinirim. süreci yine yazmaya çalışacağım diğer arkadaşlara da yardımcı olması açısından.

Arkadaşlar sabah gittim nüfusa. Randevu alıp ödemeleri yapmıştım. Memur yenilemeyi yaptı. Sağlık raporunda 1. Grup sürücü olur işaretliydi. Herhangi bir kısıtlama kodu da girilmemişti. Memur sadece ehliyetini kısıtlamışlar D veya E alamazsın, kullanamazsın dedi. B grubu ehliyetin olur dedi. Benim ehliyetim B idi zaten onun için sorun yaşamam herhalde. Yüzde 90 raporla alınmış aracımı kullanıyorum bir sorun olur mu acaba ?

Üst Alt