Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranı düşerse memurluğa son verilir mi?

YassaX

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
eyydnen

• Mesaj Gönderim Zamanı: 02.05-2011 12:14
1 yıl sonrası için kontrol muayenesi yazan raporumla işe girersem..?
2009 da sürekli ibareli %80 rapor aldım. Raporumda agır ve tehlikeli işlerde çalışamaz ibaresi olduğu için istediğim işe giremiyordum.Bu ibareyi kaldırmak için tekrar heyete girdim.Heyette sürekli ibareli raporumu 1 sene sonra tekrar kontrol haline cevirdiler.Nedenide hastaliğin iiyilesebilir hastalık olmasıymış.Devlet işçisi olarak özürlü kadrosunda işbaşı yapıcam.1 sene hastalığın geçmiş deyipte tekrar rapor vermezlerse işten atılırmıyım.Hastalığım hepatosellüler karsinom evre 3 nedeniyle ameliyat oldum.Kronik hepatit b tasıyıcısıyım.Karaciğerimin sağ lobu ile safrakesem alındı.

OturanBoğa

• Mesaj Gönderim Zamanı: 09.05-2011 12:19
Bir defa kamuda kadroya geçilirse, sakat statüsünde ya da değil, işten çıkartılmak çok çok çok çok zordur. Olası davalar da büyük oranda çalışan lehine sonuçlanıyor...

Bence, 1 yıl sonunda kontrol muayenesi olup olmadığını kurumunuz görmeyecektir bile... Velev ki 1 yıl sonunda raporunuzu yenileyemediniz, bence olacak olan şey, sakat statüsünde çıkartılıp sakat olmayan statüsüne geçirilmenizdir.
Tabii bu konuda net bir şey söylemem pek mümkün değil, ama tahminim bu şekilde...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OturanBoğa bu konuda benim kafam karişti..Çalışma Yaşamı Öncesi konuları okuyodum. Gerci tarihleri farklı ama, benim yazdiğim daha yeni bir tarih..Arada değişik uygulamalar olmus olabilir..Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.

Üst Alt