Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranı düştüğünde MEB işine son verilir mi?

emperor007

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]merhaba arkadaşlar[/FONT]
[FONT=sans-serif]bir yakınım mebe atandı ilk engelli raporu %57 idi sağ bileğinden eli gelişmemişti daha sonra araç ve h sınıfı için rapor çıkartıldı oran %25 düştü meb iki raporu da yazı ile hakem hastaneye sevk etti öğrenebildiğimize göre son yönetmelikler le filan engel oranı %25 civarı olması gerekiyormuş. memuriyet durumu ne olur sizce ne yapmak lazım ? itiraz faydası olurmu[/FONT]

emperor007

Engelli statüsü demek %40 ve üzeri demektir. Göreve ne zaman başladı arkadaşınız?

aynı şey özel sektörde de geçerli. eski yönetmeliğe göre %40 almış sonra ehliyet ötv için rapor yenileyince %20 ye düşmüş biri var tanıdığım.sağ ayak sekel. özel sektörde .yeni rapor nasıl anlaşılamadı hala nasıl öğenilmedi veya ortaya çıkınca işyeri ne yapar bilmiyoruz

Hiç bir şey olmaz ben aynı durumdayım 35e falan düştü. Önemli olan girmek

arkadaşım başlamada sorun oldu meb 2 raporu görmüş sonuçta başlayamadı :(

emperor007

Geçmiş yıllarda devlet personel başkanlığının bu konuyla ilgili mütalaası var. İşine son verilmez. Bunu şöyle düşün, sağlam birinin engelli olması gibi

DÜZELTME; İşe başladıktan sonra olanlar için bahsettiğim. Yeni başlayanlar için DEĞİL! ( Bu konuda bilgim yok)

Son düzenleme:
Açıkgoz2000 senin dediğin işe başladıktan sonra raporu düşenler için geçerli olabilir
işe başlamadan oran düşerse işbaşı yaptırmazlar, yapmış olsa bile sahtecilikten dava açar işine son verilir.
böyle çok davalar takip ettim.

Son düzenleme:
sneyper

Sallamayın diyerek insanları rahatsız ederek başınız göğe mi eriyor ? Biz burda Allah rızası için yardımcı olmaya çalıştık. Yazıyı yanlış anlamışım. Senin bunu demeye ne hakkın var. Sana hakkımı helal etmiyorum.

Boş keseden sallamayın..işe son verilirse dava ile geri döner..(emsal dava var başımıza gelen) çocuk oyuncağı değil bu rapor işleri..oran yükselt oran düşür ..kurumlar arası rapor karmaşası ilgili kurumları ilgilendirir..engelliyi değil..burdan insanları yanlış yönlendirmeyin..burda sorumlu olan her iş için ayrı ayrı rapor düzenleyen hastanelerdir ..maaşallah bol keseden kim isterse değişik değişik oranlarda rapor veriyorlar..HELE BU MALİYE YÜZÜNDEN ÇOĞU ENGELLİ MAĞDURİYET YAŞADI ZAMANINDA..HAKKINI ARAYAN KAZANDI

Ya neden bilmediginiz konularda konusmaya bu kadar meraklisiniz. Bilmiyorsan sus kardesim. Yazmak zorunda misin.
Göreve başladiysa isterse orani SIFIRA dussun hicbir sey olmaz engelli memur statusunden cikar diger memurlar gibi devam eder..
Baslamadan dustuyse malesef atama iptal olacak.

Bu yorum benim içinmiydi acaba alikemal?

Çıkarılmaz diyosunuz peki hangi madde tuzuk yonetmelige gore bunu yazabilirmisiniz

Üst Alt