Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranı yükselirse aylık da yükselir mi?

matsuyama

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim annemin tam süreli yüzde 60 raporu var bu raporu 4 sene önce aldı şimdi rahatsızlıkları arttı ve raporunu yenilemek istiyor yüzde 70 ve üzeri çıkarsa maaşı artar mı ve bunun için sosyal yardımlaşmaya bilgi vermek gerekiyor mu süreç nasıl işliyor bilen birisi yardımcı olabilir mi

hastalığı nedir süreli ise süresi bitince zaten yeni rapor çıkması şart diye düşünüyorum

Yüzde 70 ve üzeri alırsa maaş artar

matsuyama
70 ve üzeri alabileceğinize emınsenız yenı rapor aldırın .aksi taktırde heç uğraşmayın.aldıktan sonra zaten onlar sistemde görur ama en güzeli alır almz gedip siz bildirirseniz maaşda yükselme daha erken olur

Ahmet T
raporu süreli değil süresiz 4 sene önce aldı yüzde 60 çıktı şimdi rahatsızlıkları biraz daha arttı yüzde 70 ve üzeri olunca maaş daha yüksek olduğu için tekrar raport çıkartmak istiyor

.mka
anladım 4 sene önce yüzde 60 çıkmıştı yüzde 70 çıkar diye umuyoruz hem maaş yükselir diye bakalım bir deneyelim bir sorun olmaz umarım en kötü yine yüzde 40 ve üzeri çıkar zaten

Muyo
sağol başkan

Eğer raporu tam bagimliysa bence hiç kurcalamayın rapor konuları biraz sıkıntılı yinede siz bilirsiniz bide süreli verirlerse sürekli rapor çıkarmakla uğraşacaksınız

Üst Alt