Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranı yükseltmek için sadece yeni rahatsızlık için mi oran alınacak?

mka41

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
1
merhaba,

işitme kaybımdan %52 engelli raporum var. bunun yanında ''KOLİT'' rahatsızlığınada yakalandım. ben rapor oranımı yükselteceğim bunun için sağlık kuruluna randevu alacağım fakat sadece kolit için rahatsızlığımı belirtirsem sadece bunu değerlendirmeye alıp mevcut raporumu yükseltirler mi yoksa işitme kaybıyla beraber tekrar mı değerlendirmeye alınırım.

Mevcut rapor düzeltilmesi herçeye sıfırdan yapıp 2engelli oranını belirtmem lazım

Merhaba,
belirttiğiniz şekilde bir uygulama söz konusu olamaz. Yeniden tüm vücut fonksiyonlarınız kontrol edilerek oran verilecek.

Slm
Benim bildiğim kadarıyla ilave hastalık ekletmek diye birşey yok. Eğer yeni rahatsızlıklarınız varsa veya hastalırınız arttı ise yeniden bütün doktorları gezip yeni hastalık oranları alıp heyete gidiyorsunuz.

peki yeni rapor almak için öncelikle mevcut raporum iptal mi olması gerekiyor. başvurduğum anda mevcut raporum geçerliliğini kaybetmiş mi olacak. olduki yeni raporda %39 verdiler bütün engelli rapor hakkımı kaybetmiş mi olurum.

peki yeni rapor almak için öncelikle mevcut raporum iptal mi olması gerekiyor. başvurduğum anda mevcut raporum geçerliliğini kaybetmiş mi olacak. olduki yeni raporda %39 verdiler bütün engelli rapor hakkımı kaybetmiş mi olurum.

mka41
Sürekli olması bir şey ifade etmez, yeni rapor çıktığında eskisi ile artık işlem yapılamaz.

Üst Alt