Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım %36'da kaldı! Ne yapmalıyım?

Sersul

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar hastaneye rapor için başvurdum myestenia gravis hastasıyım verdikleri oran tablo 4-1 %20 tablo 4-2 b ye göre %20 toplam %36 oran verdiler ve ağır efor gerektiren ve tehlikeli işlerde çalışamaz diye vergi indiriminden yararlanıp emekli olmak istiyorum bu oranla olamayacağımı biliyorum ama doktorlar bakmadan muayene bile etmeden bu oranı verdi ne yapmam gerekiyor acil cevap lütfen birde myestenia gravis olup verdi indiriminden emekli olan varmı bilgiler için şimdiden teşekkürler

Hangi hastalıktan bu raporu aldınız

Tek hastalıktan çok zor puan almak bir kaç hastalık koydurtursanız geçersiniz geçmiş olsun

Göz kapağım düşük bazen çift görüyorum ama göz doktoru iyi dedi psikiyatri bir kaç soru soruyor iyisin diyor sol kulağım da ani işitme kaybı yaşadım adam muayene etti yok bir şey dedi ve bunun gibi uzar gider. Sizce rapora itiraz etmelimiyim çıkan sonuç diyelim yüksek çıktı o raporla vergi indirimi başvurabilirmiyim ya da direk vergi indirimi alıp öylemi tekrar rapor çıkartayım. Bilgi verin lütfennnnnnnnnnnn

İtiraz işi uzun sürer bide itiraz hakkın biter iki hastane gezecen itiraz ederseniz.6 ay bekle sıfırda başvur gene işitme testide yaptır başvurduğun hastanede

Demekki %36 zorlama olmaz psikiyatri eklettirmek zor alsan bile süreli oluyor

Sersul itiraz süreci biraz uzun ve meşekatlidir
6ay bekleyin tekrar farklı bir hastaneye başvuruda bulunun
Tekrar aynı sonuç çıkma ihtimalide var eğer diğer rahatsızlıklarınızdan oran alamaz iseniz.

Umut bey rapor sürem 2 yıl anlayamadığım 6 ay sonra rapor için başvursam diğer raporum gözükmeyecek mi?

Çok adaletsiz bir durum valla cevaplarınız için teşekkürler umut bey 6 ay sonra tekrar deneyeceğim

Üst Alt