Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım %39'da kalırsa nasıl hareket etmeliyim?

artun ata

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar randevu alabildim ama bastabiblik bölümler konusun da kısıtlayici davrandı 🙄 bana her sıkıntıni soyle dediler ama çok firsatim olmadi çünkü ilaç mi kullanıyorum ameliyat mi oldun diye soruyorlar. Sonuç olarak
Göz
Kbb
Fizik tedavi alabildim.
Göz 0 verdi. Ileri derece Miyop astigmat engel teşkil etmez dedi. Gözlük kullan. Dedim cihazlardan kullanamıyorum kulak arkası, ameliyat ol dedi.
Kbb Yüz de 39 yazmış, dr cetveli çıkarıp hesaplamalar yaptı. Sanırım bu çıkan sonuç resim atabilirsem atcam.
Fizik tedavi ayın 25 ocak gün verdi 🙄
Sorum su , bel sorunum var ağır kaldırsam iki büklüm oluyorum ama ameliyat olmadim. Küçük bebeğim olduğu için ilaç da vermedi dr lar , bicokkez acillik oldum özellikle doğum sonrası.
Sorum acaba fizik tedavi oran verir mi yoksa engel teşkil etmez mi der. Ağır kaldıramıyorum gittiğim dr lar eğilme bisey alırken diyolar , çamaşır sepetini iple çek diyolar . Eğer kulak 39 son hali ise 1 puana ihtiyacım var 🙄
Bir de 1 ay sonra mı itiraz hakkım var

https://www.hizliresim.com/4t433g4

doktorlara heyete o günkü ruh hallerine yönetmeliğie bağlı olup olmadıklarına göre alacağın oran , sürekli süreli durumu değişebilir.yorum yapamıyorum. herkese farklı uygulanmış aynı hastalık aynı sekelleri olan iki kişi türkiyenin farklı il ve hastanelerinde rapor alsa ikisi de farklı çıkar ...yorumsuz

Sağlık kurulu rapor verme

Arkadaşlar bugün teslim ettim sağlık kuruluna raporları mi 28 şubat heyet karşısına cikacagim, verilen %44 ama heyet bu raporlara uygun mu veriyor. Ankaradayım hiç alan oldu mu , Ankara gata dan aldım.

Raporlarımı derken?
Tek hastalıktan 44 mü aldınız?
Başka puanların varsa yazıver,

Soruyu ben mi anlayamadım?
artun ata

OğuzHan112 , ben yanlis yazdim sanirim rapor derken bolumlerden aldığım muayane kontrol sonuçlarına ait belgeler. Hepsini bugün sağlık kuruluna teslim ettim.
Kbb %39
Fizik tedavi %5 verdi.
Sağlık kurulu da bu oranlara sadık kalıyor mu yok cok mu irdeliyor acaba 🙄

Arkadaşlar 10 ayda rapor sürem doluyor raporumu yeniletmek için nasıl bir yol izlemeliyim

OğuzHan112 ayrica soyle birsey duydum verilen oranlar %70 altin da olunca heyet karsisina çıkmıyormuşsun, heyet belgelere gore veriyomus sonucu ama bana geleceksin dediler ve gun verdiler.
efesan bulunduğun şehirde ki il sağlık müdürlüğüne gidiliyor diye biliyorum

44 değil,
39+5=%42,
Raporun %42 olarak çıkar.

Heyet günü orada olmalısınız,
artun ata

OğuzHan112 o oranda mi tkr hesaplanıyor 😳 çok teşekkür ederim %40 geçsin de 42 de olur inşallah, tamam verilen saat ve gün de orda olcam. Peki rapor genel rapor mi cikar işitme engelli mi çıkar yani net de baktım 4 çeşit rapor var yazıyor.

artun ata

Genelde doktorun verdiği oranı onaylar heyettekiler endişe etmene gerek yok hayırlı olsun şimdiden.

Benim oğlumunda bir gözü tamamen görmüyor yüzde 35 verdiler..samimi söylüyorum bir sürü psikolojik sorunu olmasına rağmen ordan bir puan bile vermediler.. 35 te kaldı.. Pes etmiyeceğim

engin9

Piskiyatri 6 ay tedavi görmeden oran vermiyor 35 güzel vermişler normalde tek göz 32 den fazla verilmiyor başka bölümlerden puan almaya bakın bence bende 39 da kaldım mart ayında tekrar gireceğim

Tokalac inşallah pozitif düşünmeye çalışıyorum, çok teşekkürler
engin9 aynen pes etmeyin , psikiyatri ben de gidecektim bazı sıkıntılarımdan dolayı 6 ay takip tedavi sonra karar o da 10 ayı bulur dediler. Benim bir gözüm de 6 derece diğeri 3 ,0 puan verdi dr nedeni çözümü var git ameliyat ol dedi maddi imkan dedim, yapcak bisey yok dedi. Umarım siz de alabilirsiniz, ben de...
Tokalac size en başta verilen puanlar neydi bölümlerin yani son hesaplanmış hali mi 39 du yoksa düşürdüler mi

Göz 32 Beyin cerrahi 10 balthazar ile hesaplanınca 39 da kaldı 😊

Üst Alt