Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım %40, %6'sı ortopedik. Bununla ÖTV'siz araç alabilir miyim?

Zane55

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,

Çok geç araştırmaya başladım ortopedik engelimin sağ bacak ve elimde bulunduğundan dolayı. Şuan %40 sürekli engelim var, %6 olarakta ortopedik engelim mevcut bu raporda. Ötv indiriminden yararlanabilir miyim? Bunun için tekrar bir rapor mu almam gerekir yoksa bu rapor yeterli midir? Rapor kullanım amacında degerlendirilmesi yazıyor bu alanlar için.

Ortopedik rahatsızlığınız nedir artı engelli raporunuz da ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ KULLANIR İBARESİ YAZILI MI

Raporumu paylaştım, el 5. parmak metecarp kırığı ve sağ bacak femurda parçalı kırık vardı. %6 ortopedik engelim. Ben sanmıyorum aslında alabilecegimi ama raporda rapor kullanım amaçlarında değerlendirilmesi yazıyor ötv için. Acaba yararlanmak istersem tekrar girmem lazım diye mi belirtiyor.

Raporun eski sanırım. Tarih göremedim ama. Raporun ön yüzünde ne yazıyor?

Burda hastalıklarınla ilgili hiçbirşey yazmıyorki.

rapordan birşey anlaşılmıyor. Detayları buradan yazarsan destek olunur

Oran ile ilgili bir durum değil raporunda "haraket ettirici aksam da tertibat gereklidir" gibi bir ibarenin olmasi şartı var bu ibare yok ise %50 de olsa rapor oranı kabul gormez ama sizin durumunuz şehit ve gazi kategorisine giriyorsa farklı bir işleyiş olabilir herhangi bir bayii arayıp sorabilirsiniz

Üst Alt