Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım % 60'ı geçerse malulen emekli olabilir miyim?

uncelim

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
şu anda % 43 engelli raporum var ve yeni bir rapor alırsam % 60 ı geçer teknisyen olarak çalışıyorum malulen emekli olabilirim eğer emekli olursam 1000 tl maaş alacağım şu anda iki katına yakın maaş alıyorum çalışırken de zorlanıyorum evde de duramıyorum sıkılıyorum ne yapmalıyım yada neler yapabilirim. fikri olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum...

Evde oturamıyor, boş durmaktan sıkılıyorsunuz.
Bu durumda malulen emekliliği unutup erken emekliliğe odaklanacaksınız.
Erken emekli olup sgdp kapsamında emekli çalışan olarak çalışma hayatına devam edecek hem sıkılmayacak hem de çift maaş alacaksınız.

emekli olup da kosgebin açtığı girişimcilik kurslarına katılıp pastahane tarzı bir iş yeri mi açsam yada aklıma yatan başka bir şey yada sizlerin aklına gelen psikiyatrik olarak çalışmak da zorlanıyorum anksiyete ve depresif bozukluk var her şeyi kafaya takıyorum.

uncelim

Ufukalp'in dediği gibi, şartlarınız uygunsa malulen yerine erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanırsanız, hem emekli maaşı alıp hem de çalışabilirsiniz

2008_oncesi.PNG

Üst Alt