Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım Ankara'da düşürüldü. Ne yapmalıyım?

ecii

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
benim %40 epilepsi engelli raporum vardı bunu vergi indirimnden faydalanmak için gönderdim benden eeg sonucu tahlil sonucu ve ilaç raporu istediler eeg sonucumda nöbetlerim belli olmasına ragmen rapor oranını %20 ye düşürdüler bişey anlamadım bu işten mahkemeye falan uğrasmak iştemiyorum ne yapacam bilmiyorum raporum 2014 te almıştım

%40 raporum %20 ye düşürüldü ne yapmalıyım.

benim 2014 te aldıgım%40 surekli engelli raporum var ben bununla vergi indirimi basvurusu yaptım beni tekrar hastaneye sevk ettiler 2. defa vergi indirimi için hastaneden surekli %40 rapor aldım ankara %20 olarak geri gönderdi ben tekrar aynı raporla basvuru yapsam olurmu yada ne yapabirim yardımcı olurmusunuz. vergi indirimi almak istiyorum ve 8 yıldır calısıyorum.tekrar gidip hastaneden rapormu alayım bana yol gösterin.ben bu anlattıklarımı 2015 yılında yaptım

valla ben de 3 hafta önce vergi indirimi başvurusu yaptım. hala cevap çıkmadı. %61 rapor var bende de. umarım bana da sıkıntı çıkarmazlar :mad:

anrlka0101

Eğer oranınız özürlülük ölçütü cetveline göre verilip balthazar formülüyle verildiyse hiç endişelenmeyin aynen onaylanıp gelir ortalama 40 gün sürer. Benim aynen böyle oldu.

26.09.2017 de gitti 06.11.2017 insan kaynaklarına e-tebligatla geldi.ve şöyle %55 5yıl süreliydi %55 sürekli olarak döndü.Bu siteyi kuranlardan ve yardımlarını esirgemeyen arkadaşlardan Allah razı olsun.kısa sürede çok şey öğrendik.

asfalt05

eyvallah kardeşim verdiğin bilgiler için. o kadar uzun sürüyorsa beklemeye devam edeyim o zaman ben ;) sağolasın

Ankara maliye ortalama 3 haftada sonuçlandırıyor.
0312 415 3205-06 nolu telefondan rapor sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

Selamın aleyküm abi 4 aydır kimseden cevap alamıyorum nereyi arasam açmıyorlar bana yardımcı olurmusun

ozgurmeric74

Bu kardeşimiz ne dediyse aynen öyle.maliye raporları bekletmiyor.4 ay uzun bir süre raporu hangi vergi dairesine teslim ettiyseniz bizzat gidip sorun.40 günde sonuçlandı benim raporum.

0312 415 32 05 arkadaşlar ben bugün burayı arayıp öğrendim. %61 onaylandı dediler. diğer verilen telefonlar açmıyor. ama bu numarada bir bayan cevaplıyor. bilginiz olsun.

Üst Alt