Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rapor oranım artarsa EKPSS ile gireceğim işteki maaşım artar mı?

morfeuse23

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
%40 rapor aldım yeterlı oldugu ıcın daha fazla oran vermelerını ıstemedım cunku calısabılecegın ısler azalacagı ıcın engelım fazla olması dezavantaj olacagı soylenıyordu forumda sımdı sormak ıstedıgım eger bu sene ekpss ıle atanırsam atandıktan sonra sureklı ıbaresı bulunan raporumun oranını yükseltebılır mıyım (normalde en az %60 ısteseydım alabılırdım)atandıktan sonra yukseltırsem bana maas olarak avantaj saglarmı harıta kadastro bolumu bıtırdım teknıkerlıge atanırsam mı fazla maas olur yoksa duz memur olarak mı sorularıma yardımcı olursanız sevınırım herkese Allah'tan acil şifalar Dilerim.

Sadece maas olarak degilde avantaj açısından ne faydalari vardir maas acisindan vergi indiriminden faydalanirken etki eder diye biliyorum dogrumu degilmi ogrenmek istiyorum cunku derece artiyor

evet etki eder maaşın iki katı artar misal 2000 lira alıyorsan 4000 lira olur :D şaka bir yana çok cüzzi bir miktar artar 20-30 tl kadar

Üst Alt